Už som zabudla presné znenie ale bolo to čosi v zmysle: Sedí Tarjika na borovici a pletie kalendár. Letí okolo Lietala a kikiríka.... a potom to skončilo kdesi s Kimiho destilačnou aparatúrou, ale už si nepamätám :/
neviem ako vám ale ja som sa neskutočne rehotal na tom
došlo mi:
""ahoj zuzka, prosim ta nezbudni kupit mlieko malso chlieb mineralku""
tak som odpísal:
""ja niesom zuzka, asi ste si pomylili cislo""
5 min. nato mi prišlo:
""ahoj zuzka asi som si zle napisala tvoje cislo a poslala to niekomu inemu tak dufam ze uz mam dobre cislo a nezabudni na mlieko malso chlieb mineralku""
67 prázdnych SMSiek z čísla, ktoré som nemal v zozname za sebou...
(tipujem, že niekto koho som zmazal zo zoznamu, alebo si kúpil nový mobil a uložil si ma (a ako (Tomáš) Abaffy som bol prvý v abecede a svoj SonyEricsson (tie najčastejšie posielali z vrecka smsky) mal vo vrecku a poslal mi 67 prázdnych SMS)
nepamätám si presné znenie....ale bolo tam opísané čo ten človek robil, čo mi kúpil, jak ma ľúbi atď. ....na konci stálo teším sa na teba Monika...no zrejme to bola len náhoda že sa tak volám aj ja..bol to omyl
raz mi poslal nejaky typek sms z neznameho cisla. napisal nieco v zmysle, ze mi posle MMS svojho a ze sa mu mam aj ja ukazat... len som sa zasmiala a ignorovala som to
mne raz prišlo že : " Ahoj zajačik , veľmi ťa ľúbim ale priznávam sa, som gay" no na tom som sa tak začala smiať, som zavolala na to číslo ale nikto nedvíhal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
zrejme omyl
Ale keby dlho rozmýšľam, možno by som aj nejakú vtipnú vypátrala.
Myslím, že žiadnu Luciu nepoznám a bolo to totálne od veci, takže som odpísal:
"To bude asi omyl."
to neviem čo malo byť
***********Odpísal som *******
"Super teším sa."
Neodpisal som -.-
v pohode ja som Ado
o 5:00 ráno
došlo mi:
""ahoj zuzka, prosim ta nezbudni kupit mlieko malso chlieb mineralku""
tak som odpísal:
""ja niesom zuzka, asi ste si pomylili cislo""
5 min. nato mi prišlo:
""ahoj zuzka asi som si zle napisala tvoje cislo a poslala to niekomu inemu tak dufam ze uz mam dobre cislo a nezabudni na mlieko malso chlieb mineralku""
ja som sa v tom momente začal šúľať od smiechu
(tipujem, že niekto koho som zmazal zo zoznamu, alebo si kúpil nový mobil a uložil si ma (a ako (Tomáš) Abaffy som bol prvý v abecede a svoj SonyEricsson (tie najčastejšie posielali z vrecka smsky) mal vo vrecku a poslal mi 67 prázdnych SMS)
nevolám sa "Lenusqa" (ani Lenka), čiže asi omyl... ale aj tak som odpísala :
"NhO JasHne MoyQa zBaLime NeYaQehO CmuQa MucQ laSenQo LoWem Tha "
nepamätám si presne znenie ale bolo to vtipné DD
no chúďa asi sa nedočkala(volala sa martina)