ale nejaká americká holka vraj poslala zo srandy na náhodné číslo niečo v tom zmysle, že už je mŕtvy a že čo má spraviť s telom a prišlo to nejakému súkromnému detektivovi a on si ju našiel
@turgon myslela som ironicky hento mozno nashcval zostava v praci, lebo je unaveny ako ona strasne chce dieta.. at ak dale.. vela prikladov je ludi takto
sms nie, ale od vianoc až po január a potom ešte pár krát v máji mi volali samí úpôpvníci a hladali nejakého pána šuňu, ale to i niekolko krát za den volalai až to bolo prehnane vtipné a vymenil som si číslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale nejaká americká holka vraj poslala zo srandy na náhodné číslo niečo v tom zmysle, že už je mŕtvy a že čo má spraviť s telom a prišlo to nejakému súkromnému detektivovi a on si ju našiel
až potom mi došlo že už mám hotový cestovný pas
"Simona, kup nove zemaky"
@orcist no povedz nám
@chingula juj neprijemne...občas sa posielať sms-ky len tak zo srandy nemusi vyplatiť
''Pretiahla si zastrcku,cudujem sa ti,ze si taka dobra''
ale ja mám skôr šťastie na divné hovory, včera mi volal nejaký Rudo, aby som ho pustila hore po piatich minútach mu došlo, že to nie som ja
@hawaitypek
@handy
@evandzelin