yaeh Snooker je velice dobra hra Len skoda, ze v TT som nikde nenasiel taky stol kde by som si ho mohol zahrat. A uz ani Eurosport nemam zeby som ho tam pozeral Ale ked nahodof niekde nieco take je tak povedz a pridem
specnac: no ja ho v PB hravam na klasickom stole biliardovom (samozrejme nie na tom malom na zetony), len treba aby mali v herni snookrove gule a taga..u nas v jedom podniku to maju tak ja chodim tam hravat musim zistit ci to je niekde aj v TT ked budem v skole a mozeme skocit zahrat
djdaniels: samozrejme ze je to tazsie ako biliard...tazsie pravidla, mensie gule, treba vela myslet dopredu aby si po cervenej mohol lahko schovat farebnu
mno ale skola mi zacina az 30.septembra...skus aj ty sa popytat...predsa sa asi v TT vyznas lepsie jak ja..ale ked dojdem tak skusim neco najst...aj na nete mozno neco bude idem kuknut..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov