mne sa sny opakujú bežne. Napríklad jak som raz bola v takej čudnej žiarivej krásnej krajine a vkuse keď som pár krokov len spravila hocikde, ocitla som sa dakde úplne inde a prechádzala som z miesta na miesto napr urobila som 2 kroky a naraz v dajakej pivnici, ďalšie 2 kroky a na veľkom sídlisku, ďalšie 2 kroky a vo svojej izbe, ďalšie 2 a zase v tej krajine.. šalený sen a sníva sa mi už týždeň
no ja mám inak také sci-fi a fantazy a podobne sny, že keby sa splnili, asi by som šla dobrovolne na psychiatriu ale je pravda, že keď cez deň na dačo myslím tak ono sa to potom akoby večšinou aj splní ale sny nieee
och a ešte som si spomenula na jeden opakujúci sen čo mi trval skoro polovičku januára - boli sme v španielsku v takom dačo ako strašidelnom dome, neviem jak sa to už volalo a tam bol taký dlhý tunel, celý svietil ako očný klam ako špirála, a točilo sa to, most sa pohyboval... všetci vrešťali jak šalený, ja som myslela že sa tam pozvraciam, len tak-tak som ho prešla do konca. - to bolo v lete. A teraz v Januári sa mi o tom vkuse sníval sen, že sa to akoby zatvorilo z oboch strán a my vo vnútri
hm mala som asi tri krát sen, že zahrabávam na záhrade napálené cdčka a usbčka schovávam do skrine lebo to bolo zakázané a chodili to kontrolovať. a súčastnosť je mierne podobná.....
od malička sa mi opakuje v istých intervaloch také že sa prehadzujem v posteli a potom vyleziem z postele a také tri postavy stoja pred domom, a vyzerajú celkom divne a vždy sa veľmi bojím, občas aj kričím ..
Sníva sa mi často. Od nebožtíkov, cez priateľov a spolužiakov až po rodinu. Väčšinou mávam pekné sny, niekedy až nereálne krásne. A potom príde obdobie kedy ma naháňajú s ihlami, zomieram, padám z mostov, utekám, zabíjam. V snoch najradšej lietam..ak sa dá.. Nikdy sa mi sny neopakujú..moje podvedomie dokáže vždy vymyslieť niečo nové..
@kelly152132 presne taky sen sa mi tiez snival...ibaze vzdy bola na zemi okolo mna zlta kocka nakreslena,a tu ciaru ked som prekrocila ocitla som sa inde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale inak mávam celkom psycho sny
od malička sa mi opakuje v istých intervaloch také že sa prehadzujem v posteli a potom vyleziem z postele a také tri postavy stoja pred domom, a vyzerajú celkom divne a vždy sa veľmi bojím, občas aj kričím ..
ale inak mávam dosť odveci a psycho sny . .