že ma niekto dusil a ja som sa dotýkala niečích teplých rúk, jedny boli mužské a druhé detské, bŕŕŕ... alebo ešte tie sny, z ktorých sa nemôžem zobudiť...
a keď som bola mala, tak sa mi často snívalo o záplavách
to tu mám začať vypisovať všetky sny? ja neviem ktoré sú lepšie a ktoré horšie... ale viem ich toľko, že by som sa nedopísala, tak napríklad k nám prišlo tornádo a ráno fúkal vietor tak som si myslela že ešte spím (dneska) alebo ako ma naháňali tučniaci s pištoľou, alebo som mala 2 matky z toho 1 ma chcela zabiť a vyzerali ako dvojičky, alebo som bola v starovekom ríme tesne pred popravou za názor, padala som dole schodmi, zletela som zo strechy, asi xy krát sa mi snívalo že som zomrela... a najlepšie sny sú napríklad keď sme boli v lete na tej kráľovskej hostine,a keď som sa prebudila a zistila som že mám na raňajky ovsené vločky, skoro som sa rozplakala a chcela som sa vrátiť do sna alebo som si našla presne dokonalého chalana, alebo ten úźasný kolotoč s rozprávkovými postavičkami, alebo keď ma Florisa zaviedla do takého kúzelného sveta, alebo keď som vyhrala loto, aha a ešte jeden hrozný- boli sme s triedou v hypernove a tam som stretla otca, ktorý mi povedal že nám predali dom
neviem, ktory je najhorsi,ale raz sa mi snivalo, ze Zem prepadli Borgovia a vystrelili mi mozog z hlavy po tom, co asimilovali vsetkych mojich znamych a kamaratov a moju rodinu (po tom, co som prisla z kina z premiery Star Trek : The first contact - ze preco asi taky sen ) a raz sa mi snivalo, ze ma nejaky cigan vyhodil z okna z piateho poschodia.. A dost neprijemny sen bol, ked sa nase Slnko zblaznilo a palilo vsetko naokolo, ludia sa museli skryvat zasadne v tieni, akurat ja som mala nejaky amulet, s ktorym som mohla ist aj na Slnko... ovsem Slnko bola vcelku sarmantna zenska v plavkach, cela zlata... a nemala ma rada, ked som to spravne pochopila, tak sme proti sebe bojovali, lebo ja som mala snahu chranit ludi, ci take cosi... no psycho
keď ma išla zabiť božia socha, vedela som že snívam, ale toč o išlo z tej nahrbootesanej sochy bolo hronzné... v sne som kričala v duchu, v reale som ziapala zo spánku
bývala som u môjho spolužiaka s mojou mamou v ich malom byte spolu s jeho rodinou to jest dve sestry jeho foter, spolužiak a jeho mama=moja učiteľka chémie nočná mora
dva si pamätám prvý...v chodbe nášho bytu bol upír...a ja som sa ho rozhodol zlikvidovať rozbehol som sa a zavesil som mu jednu medzi oči a hrozne som si dával pozor aby sa mi nezahryzol do ruky
a druhý...do kopca sa driapala jedna modrá vetrieska a ja som ju naháňal...a na kopci ked som už bol pri nej tak vystúpila zpoza volantu opica a dala mi po papuli
Kúsok od miesta, kde bývam, chodia (veľmi často) vlaky. Značne to počuť. A milujem to.
Ale občas sa zobudím na to, že sa mi sníva, ako ide vlak (nevidím ho, len počujem v diaľke), vydáva taký typický hluk, ale zrazu ten hluk okamžite zmĺkne. Bez stišovania, vzďaľovania sa... proste odrazu prestane.
Potom príde obraz niekde uprostred ničoho a v tme stojaceho vlaku, a to zblízka a spredu na lokomotívu s tým jej oslepujúcim svietiacim reflektorom.
Najlepší? Asi 3D sen, alebo ten, ktorý sa neskôr aj stal.
A najhoršie? Nočné mory, väčšinou o tom, ako vidím kusy tiel alebo po mne ide nejaký sériový vrah a také. Treba prestať pozerať CSI a Kosti a takéto veci zjavne...
Potápajúca sa loď... panika... stojím ako nezáväzný pozorovateľ sledujúc situáciu... zrazu sa zameriac na ženu asi s štvorročným deckom v náručí, ktorá ho následne vyhadzuje cez palubu do ľadovej vody... v tom stojím v kajute a ku mne sa blíži zarastený chlap (usudzujúc, že samotný kapitán danej lode) a chce ma prebodnúť vreckovým nožíkom, na čo sa mne samotnej zjaví v ruke nôž na chlieb, s ktorým ho dorežem
Ale je otázka ako ten sen brať... možno tak v neutrálnej rovine i keď tým, čo som to prerozprávala na mňa hladeli, ako na psychopata
Avšak je to lepšie jak sa zúčastňovať zombie apokalypsy, kde v strede diania tancuje Homer Simpson
že som raz išla po parku, krasny slnecny den, cez stromy prenikali luce slnka a isla som po chodniku a po pravej strane stal jeden pan, ktory mal totalne bledu pokozku, bol cely v ciernom, mal cierne slnecne okuliare a ja som vedela ze sa stale na mna pozeral.. a len tak tam stál,.. a nič nerobil, len na mňa pozeral.. a nikto iný ho okrem mna nevidel, nikto ho nevnímal iba ja,.. a akom som isla dalej on bol stale pri mne a drzal taky stary fotoaparat v rukach a mieril nim na mna... a potom som sa zrazu ocitla na autobusovej stanici na ceste, kde bol odparkovaný autobus... a ja som vedela ze za tym autobusom stoji ten muz,.. aaa kazdy clovek mal v tom sne nejaku vec, ktora nas charakterizuje a vedeli sme o nej iba my... aa za tym autobusom stal teda ten muz, no ja som nevidela ale vedela som ze tam je,.. vyhodil do vzduchu nejaku vec, velmi vysoko,.. aa ako to z vysky padalo som to chcela chytit, nakoniec mi to aj padlo do ruk a bola to lopta, ktora charakterizovala mna, takze som vedela ze ten clovek mi chce tym naznacit ze vie o mne vsetko,lenze ja o nom nic, potom som sa zobudila len so zlym pocitom...
alebo ze som isla po ulici mojej babky, okolo jej domu, to vtedy tam uz nikto nebyval, lenze v jednom okne sa svietilo,,...bola noc, no tak som tam isla pozriet, lenze iba na dolne poschodie , kde moja babky byva,.. chcela som zistit ze co sa deje,.. aaa ona ma na chodbe take zrkadlo,.. bola som teda v prazdnom dome, kde bola vsade tma a len male svetielko osvetlovalo kusok chodby a ja som sa pozerala do toho zrkadla, v ktorom bola moja babka a lucila sa somnou, hovorila mi ze nas ma vsetkych rada a ze ich mam pozdravovat, ja som plakala a bola som zaroven stastna, objala som sa s nou a zobudila... nastastie zije len blby pocit no...
moj najdivnejsi sen bol ,ked som bola vila Zvonilka a trieskala som Klausa s krompáčom... alebo som sa bila pod našou bytovkou s nejakým vietnamcom a doslova si pamätám ako ma štípala dolná pera a cítila som pachuť krvi .. ble .. nepríjemne sny
najhorsi - takych bolo viac. najviac sa mi do pamate vryl jeden, kde sme mali ist na nejaky vylet na chatu a odrazu som prisla ku chate a ona horela. a nedaleko bol taky skriatok a smial sa. zacala som ho skrtit a miesto krvi z neho tiekla hrdza. a najlepsi - hmm asi kazdy, v ktorom som mala to co, som v realite mat nemohla.
najlepší neviem, málokedy sú naozaj pekné a normálne
a najhorších je samozrejme veľa
z poslednej doby, že som bola matka troch detí a plavila som sa s nimi po kanáloch v deravom člne, lebo ich otec ma nechcel a nepriznával sa k nám
a z detstva, že do domu narazil kamión a zabil celú moju rodinu, len ja som zostala nažive. zvyšok noci som presedela vedľa mamkinej postele, pre istotu, či žije
Moje sny? Že naše mesto vyvraždil lietajúci krokodíl s poskokom-robotickým zajacom, ktorých som potom zabila nejakým jedom od bláznivého (už mŕtveho) vedca. Alebo som bola v stredoveku, nejaká bezdomovkyňa a so strašne sexy černochom sme žili pod zemou a kradli topánky boháčom a potom bol požiar v tých našich tuneloch a sexoš zomrel Alebo asi mesiac sa mi snívalo výlučne o tom, že som morská panna alebo čarodejnica Poprípade som bola v starom detskom domove, v spálni jedného mŕtveho dievčatka čo ležalo v posteli a zrazu sa ma dotklo a ja som jej podala TUC-ku čo som jedla a ona ju schrúmala a chcela ďalšiu a keď som jej dala všetky, začala liezť z postele a ja som vybehla na chodbu a tam na mňa išli zo všetkých izieb mŕtve deti. A v pokračovaní o pár rokov neskôr sa mi snívalo že sme za tou hladnou mŕtvolkou s kamarátom našli čarovné dvere, za ktorými bolo niečo ako letný čarovný svet Alebo sa mi často snívajú nechutné veci s duchmi :/ Napr. minule sa mi snívalo že prastarký zomrel a prastarká sa zbláznila a kŕmili ju žabami a tie na mňa začala pľuť a prastarký ako duch došiel a povedal mi o dedičstve... o pár dní zomrela prastarká. Neviem, ja si pamätám strašne veľa snov a okrem lietania som zažila už asi všetko Ale hlavne sa mi snívajú horory Pamätám si jeden dokonca keď som mala 4 a boli Vianoce a ja som dostala chou-chou a snívalo sa mi, že bol požiar a bábika mi zhorela a premenila sa na karty (nenávidela som karty) a tak som plakala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a najlepšie neviem
a keď som bola mala, tak sa mi často snívalo o záplavách
najlepšie ale vždy som z toho mala pekný deň
ale najkrajšie su tie kde sa objímam s tým koho mám rada a tak
a mama stála nadomňou pozorujúc ma ako ziapem
a druhý...do kopca sa driapala jedna modrá vetrieska a ja som ju naháňal...a na kopci ked som už bol pri nej tak vystúpila zpoza volantu opica a dala mi po papuli
Ale občas sa zobudím na to, že sa mi sníva, ako ide vlak (nevidím ho, len počujem v diaľke), vydáva taký typický hluk, ale zrazu ten hluk okamžite zmĺkne. Bez stišovania, vzďaľovania sa... proste odrazu prestane.
Potom príde obraz niekde uprostred ničoho a v tme stojaceho vlaku, a to zblízka a spredu na lokomotívu s tým jej oslepujúcim svietiacim reflektorom.
Všade ticho. A nič sa nehýbe.
Neviem prečo, ale pôsobí to na mňa naozaj desivo.
A najhoršie? Nočné mory, väčšinou o tom, ako vidím kusy tiel alebo po mne ide nejaký sériový vrah a také. Treba prestať pozerať CSI a Kosti a takéto veci zjavne...
toho je veľa
najväčšie skvosty boli minulý týždeň, to čo sen, to perla
Ale je otázka ako ten sen brať... možno tak v neutrálnej rovine i keď tým, čo som to prerozprávala na mňa hladeli, ako na psychopata
Avšak je to lepšie jak sa zúčastňovať zombie apokalypsy, kde v strede diania tancuje Homer Simpson
alebo ze som isla po ulici mojej babky, okolo jej domu, to vtedy tam uz nikto nebyval, lenze v jednom okne sa svietilo,,...bola noc, no tak som tam isla pozriet, lenze iba na dolne poschodie , kde moja babky byva,.. chcela som zistit ze co sa deje,.. aaa ona ma na chodbe take zrkadlo,.. bola som teda v prazdnom dome, kde bola vsade tma a len male svetielko osvetlovalo kusok chodby a ja som sa pozerala do toho zrkadla, v ktorom bola moja babka a lucila sa somnou, hovorila mi ze nas ma vsetkych rada a ze ich mam pozdravovat, ja som plakala a bola som zaroven stastna, objala som sa s nou a zobudila... nastastie zije len blby pocit no...
a najhorších je samozrejme veľa
z poslednej doby, že som bola matka troch detí a plavila som sa s nimi po kanáloch v deravom člne, lebo ich otec ma nechcel a nepriznával sa k nám
a z detstva, že do domu narazil kamión a zabil celú moju rodinu, len ja som zostala nažive. zvyšok noci som presedela vedľa mamkinej postele, pre istotu, či žije
najlepšie:tých bolo viac