Po tom ako sa každý z mojich kamosom rozutekali inymi smermi som opat ostal v sobotu večer sám.Spolocnost mi nerobí dokonca ani Janka-moja priatelka, s ktrou by so msice tiez sedel len doma,ale aspon by sme boli vo dvojici.
Kedy to nebolo vsetko, dom
chlape som s tebou, ves co? chod behat alebo do fitka, bude ti lepsie ked si poriadne vybijes energiu a dobre vyspis,,, a k tej Janke, prekvap ju niečim , možno bude rada a da ti to patrične najavo ...howk
presne takto sa citim teraz aj ja...a ja som este k tomu tak nervozny, ze ani nervoznejsi byt nemozem, lebo sa nejake veci pojebali a nedari sa mi zohnat travu a ja proste buduci tyzden v skole bez travy nevydrzim...si to jebnem z okna a bude pokoj...
@3 dobry ja som tiez doma a ako vidim aspon sa tu da zasmiat na niektorych nie ze by som nemala ist s kym von,proste rano skoro musim vstat,uz o 7 odchadzam prec,kebyze idem von dneska zajtra by som sa pred obedom isto nezobudila
aj ja som doma ale nemam depku lebo uz mi bolo aj ovela horsi ehoci to ani teraz neni nic moc, moj zivot je totalna nuda,....u teba sa aspon nieco deje aj ked nie v dobrom, ja zijem v stagnacii
Ja nie som doma, som u babky Ale nie, tak v soboty nikam nechodím, čiže depkou preto netrpím. Keď už von, tak v piatok, aj to len tak kamsi do čajovne sa hodiť na koberec a mier s nami. Niekedy chodím aj sama, veď čo. To, že nemám milión kontaktov neznamená, že nebudem chodiť, kam sa mi ráči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov