neviem kam to mam zaradit ...ale mame pisat SOČ-ku na NOS-ku smiley:D) a vybrala som si temu smrt-samovrahovia.a tak by som rada vedela bas nazor na smrt,ze ci sa toho bojite v tomot mladom veku,poprip.ako by ste si predstavovali(znie to smiesne ale najidea
najidealnejsia smrt??? fuuuha...no nad tym som este nerozmyslal
ale urcite by sa nieco naslo...ale samovrazdy odsudzujem...ja by som na to urcite nemal...ale snad si smrt nepride pre mna skoro...ja tu este planujem ostat
a este taka otazka?(boze -som si vybrala fakt dobru temu!)ze poznate niekoho kto sa chcel zabit sam a vyslo mu to?alebo chcel a nevyslo a preco to chcel urobit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
najhorsie co moze byt je asi umriet na hlad a smad... alebo schytat to s dvojhlavnovkou do hlavy (viz. kurt cobain's death)
ale urcite by sa nieco naslo...ale samovrazdy odsudzujem...ja by som na to urcite nemal...ale snad si smrt nepride pre mna skoro...ja tu este planujem ostat
Určite by som nechcela umierať dlho a pomaly, s bolesťami.
To nechce asi nikdo
ale na to sa mám rada, aby som sa zabíjala.