Som divný keď ja, 16. Ročný chalan nefajčím, pijem príležitostne (svatby a rodinné oslavy) žiadne piatkové ožran párty, nechodím na diskotéky (neviem tancovať, nepočúvam hudbu ktorú tam púšťajú..) a celkovo sa mi zdá že do tejto doby nepatrím...máte podob
mam 17 nepijem(ani pripitky) nefajcim nehulim nezadrbavam sa neznasam diskoteky neznasam hudbu ktoru tam pustaju ,nebola som este ani na jednej chate alebo byte aj ked ma volaju...
nemam pocit ze by som bola divna .
si hrozne vynimocny a obdivuhodny, urcite si ovela inteligentnejsi nez vsetci tvoji spoluziaci a okolie, nikto ta nechape a citis sa odstrkovany ale tebe to vlastne vobec nevadi lebo pri salke dobreho sypaneho caju pocuvajuc klasicku hudbu na to vsetko zabudnes a uvedomis si svoju vynimocnost
nikto ti nekáže fajčiť, najebávať sa do nemoty a chodiť na diskotéky. ale mohol by si sem tam skočiť s kamarátmi na pivo/kofolu/whatever, prišiel by si možno aj na zaujímavejšie spôsoby ako tráviť večery okrem sebaanalýzy, strašne sa berieš vážne.
ja sice pijem a aj fajcim ale aj tak som iny ako okolita spolocnost no radsej by som bol taky ako oni lebo takto je zivot dost na kokot ked s nikym clovek nesuhlasi a nedokaze sa bavit na kktinach ako ostatny a aj ta hudba tiez mam rad taku hudbu co tu ma rado par ludi ale zas to su taky ludia co mi nesedia povahovo a tak jedno z druhym proste zacarovany kruh divneho cloveka
nie si divny, ale necakaj, ze ta teraz kazdy bude povazovat za vynimocneho, lebo podla mna je takych ludi viac. je to kazdeho osobna vec, co robi so svojim zivotom.
aj ja som taký
a mám viac rokov..
nefajcim, pijem iba príležitostne, tj. keď idem von, a von idem iba ak je príležitosť alebo nejaká fakt dobrá akcia , pre mňa je to nejaký dobrý zápas so zápletkou mimo športoviská ..
a nechodím na diskotéky lebo sa mi tá hudba nepáči a milujem pogo ..
a neozieram sa v piatok lebo to robí kazdy , radšej pijem v sobotu keď kazdy stuka, že mu je plano
@hergot som rovnaky. si slusny clovek, absolutne v norme. za predpokladu, ze budes na sebe poctivo makat, nebudes robit excesy ako tvoji rovesnici, tak za 10-15 rokov sa obhliadnes spat a zistis, ze si o nic neprisiel, dokonca ze sa mas lepsie a dokazal si toho viac. ti dnesni kvazi "normalni" totiz stagnujes, kym ty napredujes uz len tym ze si kladies podobne otazky ako v tomto fore.
bože, už mi tieto kecy začínajú liezť na nervy, kazdy druhy to pise na FB alebo birdz, ako je jedinecny a divny, lebo ostatni len chlastaju, ked vas je ale tak vela, tak potom ste asi neni taki vyvrheli nie?
ja tiez moc nepijem a co? Mam to na kazdom rohu kvákať, nie nepotrebujem o tom hovorit... som s tym zmierena. bodka
mali by ťa začať riešiť štátne orgány ...za to , že piješ na oslavách a rodinných akciách .. ktorá to bola , čo chcela razie na takéto rodinné akcie ? ... bolo by treba s tým niečo robiť... v 16... čo bude ďalej ?
každopádne mám pocit , že " oo som iný , nepijem , nefajčím, nemám rád diskotéky " ide neskutočne do módy ...tak .asi lepšie ako drogy
@mia246 ja som neznasal diskoteky odjakziva, fajcil som, ted uz nefajcim, pil som, ted uz nepijem.........fajcim travu, robim hudbu,malujem obrazy,tocim s ohnom...atd atd atd atd....myslim ze chlapec nerobi vobec nic zle ze nezacina s kokotinami
co ta na tom tak chytilo?
takýto som bol aj ja, čiastočne aj som až na pár výnimiek už dnes ... občas si vypijem ...to je celé ... ale nefajčím netancujem nemám rad diskotéky a ani hudbu na nich ... predsa som si našiel iný spôsob ako sa potĺkať životom ... a pritom nie som sám ... je to všetko o pohľade a o schopnosti adaptovať sa pri hranicu únosnosti tak aby si si zachoval svoju pôvodnú identitu a mohol byť spokojný v prostredí v ktorom žiješ
ani ja nerobím nič z toho čo dnešná mládež.... dokonca ja nepijem vôbec anilen na oslavach. a nezapadnem tým padom skoro nikde... ale čo už. našťastie som si našla k sebe podobnú osobu ktorá tiež neblbne takže nie si divný... len bud sam sebou a kašli na ostatných ... nech robia čo ich baví a ty rob tiež čo ťa baví
Si úplne normálny človek, si hlavne silná osobnosť, pretože robíš to, čo naozaj chceš, si sám sebou a nenecháš sa strhnúť davom ako ovečka. A neboj sa, nič ti neunikne, ak sa každý večer v piatok neožerieš, budeš omnoho zdravší, rozumnejší. Neskôr, keď budeš starší, uvidíš, že si urobil správne. A to, že si myslíš, že nepatríš do tejto doby nie je správne, je tisíce takých ľudí ako ty, len tí sa neukazujú, žijú pokojným, neextrovertným životom.
Citam ze tu kazdy druhy pise ze je rovnaky ako ty , takze vynimocny urcite nie si ... ak by som to mohol rozdelit do skupin , tak su ludia , ktori chodia na disco atd. a su ludia ktori nechodia hotovo. a @56 jj ovečky su vsetci co chodia von sa zabavit DDD ... ak sa kazdy vecer v piatok neozerie tak bude zdravsi , ale auto ho prejde na druhy den ...
je to divne ked mam 18 rokov, nechodim von a nepocuvam hudbu aku tam hraju,nepijem a nefacim a som radsej doma so styrmi mackami a pozeram big bang theory do tretej rano?
@hergot ja mám 18 a toto všetko nerobím a necítim sa divná to len preto, že dnešná doba je skazená, sa osoby, ktoré sa správajú normálne, cítia divne... hlavne to nemeň, len preto aby si zapadol... rob len to čo uznáš za vhodné
Nefajčíš a piješ príležitostne? chcem takého chlapca ako si ty ale nie.Vôbec nie si divný.Ked cítiš,že je ti dobre tak a nič zo spomínaných vecí nepotrebuješ,nemáš sa prečo cítiť divne každý je taký,aký chce byť
@hergot ja som býval taký, len plus k tomu som býval cez víkendy s chlapmi. Doteraz mám väčšinu z toho, piť som začal, ale len drahé (však som panička). Sestra ma aj volala, či nechcem ísť s ňou niekde do baru piť, ožieračky, ale mňa také nebaví. Všeobecne mám pocit, že do tejto doby patrím, ale nie do tejto krajiny
ja len tak...načo budeme v budúcnosti spomínať, ak nie na tie blbosti čo sme porobili? Na to, ako sme presedeli celé dni pri knihách?
Nehovorím, že sa treba každý víkend spíjať do nemoty, ale občasné "blbnutie" nikoho nezabilo
viacerí sme takí s nechválime sa Tiež nechodím na ožran párty, ale tak napr. na punč alebo čajík alebo čokoládku idem.... a rozumiem si aj s ľuďmi, čo chodia piť a fajčiť... každý nech si robí čo chce, ale hneď za to nemusí byť zlý a neinteligentný človek...
sa vykresluješ ako ideál dáky ale pritom ľudí, ktorí hejtujú diskotéky a diskofilov poznám veľa.. a vo všeobecnosti si s takými ľuďmi moc nerozumiem radšej dáky poriadny koncertík, riadne pogo..
Si normalny Aj keď som myslel že takých ľudí moc nie je ... aj ja som taký ako ty A tiež som sa pýtal niekedy sám seba na túto otázku ... síce nie presne ale podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
nemam pocit ze by som bola divna .
a mám viac rokov..
nefajcim, pijem iba príležitostne, tj. keď idem von, a von idem iba ak je príležitosť alebo nejaká fakt dobrá akcia , pre mňa je to nejaký dobrý zápas so zápletkou mimo športoviská ..
a nechodím na diskotéky lebo sa mi tá hudba nepáči a milujem pogo ..
a neozieram sa v piatok lebo to robí kazdy , radšej pijem v sobotu keď kazdy stuka, že mu je plano
ja tiez moc nepijem a co? Mam to na kazdom rohu kvákať, nie nepotrebujem o tom hovorit... som s tym zmierena. bodka
Teším sa, že si sa pochválil no. Keď ťa nepochváli nik,musíš sa sám... To si už pochopil.
každopádne mám pocit , že " oo som iný , nepijem , nefajčím, nemám rád diskotéky " ide neskutočne do módy ...tak .asi lepšie ako drogy
co ta na tom tak chytilo?
Jednak sa sám nevedomky obklopujem ľuďmi ktorí to nerobia, a celkovo zabijak čas efektívnejšie
@natyfuckingo a ja?
zbytočne len fňukáš, že nezapadáš medzi ostatných, buď sám sebou, uvidíš, že raz nájdeš partiu do ktorej zapadneš
ja viem svoje, dokonca som si našla aj chalana
Nehovorím, že sa treba každý víkend spíjať do nemoty, ale občasné "blbnutie" nikoho nezabilo
ale tak dementi sa nájdu všade
Be yourself
Nenechaj sa zmeniť spoločnosťou!
kokot