Ahojte, asi pred mesiacom som bol na pokeci a začal som si pisať s jedným dievčaťom (nič extra, asi 6.5/10). Išli sme von a všetko bolo fajn, zdála sa mi byť celkom fajn. Potom ma pozvala k sebe domov a hneď mi dala pusu a začala na mne vykonávať orálny sex. Keď som jej chytil kozy tak som si všimol že boli nejaké divné. No došlo mi to až keď som sa na ňu pozeral z blízka a videl som jej chlpy na brade. Skúsil som ju chytiť tam dole a naozaj mala penis.. Nechal som ju dokončiť, aj keď mi už ledva stál. Nebolo to najhoršie a keby som to nezistil tak by som si to aj pravdepodobne užil. Potom som si okamžite vymyslel výhovorku a odišiel. Vypil som ústnu vodu, ale stále sa cítim hnusne.
Myslíte si že som gay, ak sa mi to nepáčilo a nevedel som o tom, keď som do toho s ňou išiel ? Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Myslíte si že som gay, ak sa mi to nepáčilo a nevedel som o tom, keď som do toho s ňou išiel ? Ďakujem