Ako sa citi gay? Neviete mi to niekto opisat? Asi pred rokom som zistil, ze sa mi pacia chlapi. Aj sex s chlapmi sa mi paci viac ako so zenami. Je tu niekto taky?
máš 23 a pred rokom si zistil že si gay? to mi tak trochu nejde do hlavy nerobíš si srandu, alebo s tebou bije bisexualita? aké to je? bez rozdielu :-d len v niektorých veciach komplikovanejšie, ale dnešná spoločnosť je otvorenejšia
@harlequin podľa výzoru by som moc neurčoval orientáciu, je kopa takých o ktorých by som to v živote nepovedal čudoval by si sa, len mi dosť vadia chalani ktorý na rovinu nevedia povedať že su gayovia, a pri tom sa skrývajú za smiešnu bisexualitu....
hech no ani toto som ešte nepočul že všetko do seba zapadá. Ja som to ešte s babou neskúšal ale s chalanom sa my to páčilo a baby sa my páčia tiež takže som asi bi ale ak aj nie tak my je to jedno.Nech si každý myslí o mne čo chce ja viem na čo mám .
som gay, a neviem sa z tym zmierit, že som iny ako ostatny moji kamarati. Čo mám robiť, repdsa to neni normálne, prečo akurat ja. Nemožem mať normálny život?iný chlapci rozoberaju aké su dievčata a ským spali, a ja sa citim ako debil, pretože mne sa páčia viac oni ako dievčata, takýto život ma nebavi.
Hm... No ja sa stale so sebou dajako pasujem dost vycerpavajuci boj Najhorsie je: ako mam vysvetlit ze som stale sam ,pred kamaratmi a kamaratkami? no proste nemam na to cas ani naladu nastastie s tym casom to tak aj je takze tak... a ako sa citi gay? Debilne... Ja som sa s tym uplne nestotoznil.. NIkto by to o mne nepovedal... Oficialne som lamac zenskych srdc juhuuuu... A zas zeby som nejak podporoval tie hybridne mužoženy to nieee chlapec ma byt chlapcom a zena zenou... paci sa mi jedno alebo druhe...ale nie oboje v jednej osobe NAjhorsie je este ked si vsetci v okoli spolu so mnou utahuju z "teplych bratov" a jaaaaa sa zabavam na tom najlepsie ... jednak ze to je vtipne a jednak ze ma urazaju a ja im nemozem jednu pridr-at Ale bude dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
fakt neviem čo chceš počuť
som rád že to mám jasné už v 16-tich
a ako sa cíti gay? *YAHOOOOOOOOO* ja sa cítim skvele
u kazdeho to je inak. niekto si to uvedomi skor, niekto neskor. takze tak