radím ti odsťahovať sa, alebo preorientovať. pretože už v najbližších rokoch zvíťazia komunisti nad kapitalistami a komunisti ťa budú považovať za chorého a prenasledovať
Akože aj ja si myslím že je to choré... pán boh dal žene dierku a mužovi paličku... logicky z toho vyplýva že... takže si myslím že je to choré... ten kto neverí v boha tak je to to isté len bez boha...
@uniqueprivilegium pre mňa to nie je nepríjemné, mne by to zalichotilo a tom som hetero, keby mi nejaká lesbička povedala, že sa jej páčim, brala by som to ako poklonu, aspoň ja určite
@uniqueprivilegium veď dobre, pre teba nie, ja som len chcela poukázať na to, že si to veľmi zovšeobecnila, ale to, žeby sa to nepáčilo tebe, neznamená, že všetkým
a prečo ni? kebyže sa mi dotyčna lubi, tak by som to skusila, možno sa pošťasti a keď ni, určite to aspoň vezme ako kompliment, mne by tiež zdvihlo ego, keby po mne vybehla nejaka lezbička
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
To jak teraz keby som povedal nejakej babe.
Hoci teraz už ani nie. Akosi som stratila na to odvahu. Ale rada by som jej to povedala! Aspoň by bola sranda!
@n0win0u pritahujes ma!!!!
okay teraz ked ste sa aj vy popriznavali tak aj ja....
@bridget94 milujem ťa!
Ale ak by to chcel homosexuál povedať isto orientovanému človeku, tak je to potom jedno...