Myslim, ze su to v pohode ludia.aj ked musim uznat, ze za svoj zivot som sa stretla len s dvoma.. a boli dost v pohode.. pokial sa tato orientacia nespaja s menejcennostou a zakomplexovanostou, ktoru by dotycny nejako prejavoval tak je to oki..
katey: určite je v tvojom okolí viacej ľudí čo su homosexuálne orientovaní, ale nedali ti to najavo.Musíme pouvažovať z čoho komplex a menejcennosť pochádza.Keď sa povie homosexuál tak veľa ludí si predstaví sex, ale neberú ohľad na to, že aj oni milujú a chcú byť milovaní ako každi iní človek.Niektorí si predstavia zoženšteného chlapca, niektorí si to ani nevedia predstaviť ako može chodiť chalan s chalanom.Veľkú zásluhu na tom má spoločenská situácia, náboženstvo, filozofia.Za čias Antiky nebolo na tom nič zlé.
Hm.. je to dost mozne.. ja si to nepredstavujem, beriem to ako normalny jav spolocnosti, aj ked si myslim, ze niekto by sa nemal oznacit za homosexuala len preto aby sa niecim lisil a bol zaujimavy, vies ako to myslim?? ze z nudy.. "co budem? tak teraz budem homo.." Ako teraz vela popstars robi vselijake orgie s rovnakym pohlavim , len aby uputali.. to neuznavam!Ale ak sa s tym clovek narodi asi tazko sa bude preorientovavat.. to ako odnaucit lavaka.Neda sa. A ci si predstavim ten sex?? hm, obcas som nad tym premyslala, ako to asi moze fungovat, no urcite by som sa na to pozerat nechela, ale ved ma ani nikto nevola
takze volam sa marcel som z bratislavy. Mam modre oci, spinavy blond, 180 cm a 76 kg. Som bi. Tymto si hladam partnera-ku na stretavanie na mojich priestoroch. Kontakt: 0907 628 450 tesim sa
Sonia al, podla mna by sa nemalo skatulkovat ci je niekto homosexual bisexual alebo heterosexual, nikdy nevies do koho sa zamilujes, ale ak to chces pocut tak ano....
z jednej strany beriem homosexuálov ako ľudí,ktorí žijú s nami (hetero) na tomto svete a berem ich, no na druhej strane odpustite si manželstvá a iné blbosti
aky je pre vas styk s chalanom ? myslim že chalan + chalan... pre mna je to užas, mu pekne vylizať zadoček, a potom mu tam vopchať vtáka a to je...neda sa to opisať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov