Mam pocit, ze vsetkym chalanom ide len o sex, ja som tiez chalan, a tiez chcem aj sex, ale nie len to. Vsetkych zaujima velkost penisu, pripadne ake ma telo ten clovek, som nenormalny ked nechcem iba sex??? Ked chcem chalana a lasku s nim?
jaa viem vacsine ide len o sex ja ho nevyhladavam ale take tie ulety si vacsinou najdu mna, najst si niekoho normalneho s troskou rozumu vkusu a este aby aj nejako vyzeral fuf niekedy by to pride ako nerealna predstava, niekedy to je lespie v posteli a zas to nejde co sa sympatii týka a naopak...
Queerasme tvoj pohľad na problém je podľa mňa úplne triezvy...myslím že v kútiku duše o tom každý sníva...ale v dnešnej dobe je hádam dôležitejšie nájsť si niekoho ako nájsť si lásku.Smutné : disappointed:
Vo vztahu je prvoradee aby sa dobre spoznali,hlavne aby sa spolocne rozpravali viac ... ked sa vyskytne problem ,aby ho spolocne riesili,a pomohli,aby citili navzajom oporu,bezpecie,utocisko jeden u druheho
si praveze jeden z najnormalnejsich ze ti ide viac o toto
prosim ta na co to riesis, akoze hej aj ja si poviem na ulici ze uff toto je krasny vytvor ale inac nic, ono ta postava, vybavenie - nehovorim ze je to zle , je to fajn ale normalnym ludom o to nejde. Na toto hladia iba mala vytocene herecky ktore praktizuju "fuck and go" na jednu noc. Vztah je podporovany sexom ale nezaklada sa na tom neboj najdes niekoho takeho
Ja si myslím, že každý si nájde raz toho správneho človeka, čo ho naozaj podrží. Môj kamarát bol z toho fakt už zúfali, a to, že je tak sexy ako je! Bože sprav ma chlapom zacinal brat ako prekliatie, pretoze vsetci videli len jeho peknu tvaricku. Ten zacinal byt taky frustrant, az zacal po meste vykrikovat, ze chce prveho kto za nim pride a mesiac vydrzi bez sexu. Ako hasili sme sa na nom co robil jednemu casnikovi. Ale zabralo to, a rybka sa chytila. Naozaj za nim prisiel niekto kto ho uz 9 mesiacov miluje. Takze ked on, preco nie aj ty, ze?
nie- podľa mna si úplné normálny chalan, a ja túžim po tom istom čo ti, len netreba zabúdať na to,ž e ked si vo vzťahu tak je to o kompromisoch a nie o tom, že vo vzťahu bude prevládať len jeden, však Olgojchorchoj- ty si ale dobre dopadol na hubu s tým Robom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a nie si sam co chce aj to ostatne okrem sexu.
moj subjektivny nazor je ten, ze si normalny.
si praveze jeden z najnormalnejsich ze ti ide viac o toto
FANTA- Fuck And Never Touch Again
nie- podľa mna si úplné normálny chalan, a ja túžim po tom istom čo ti, len netreba zabúdať na to,ž e ked si vo vzťahu tak je to o kompromisoch a nie o tom, že vo vzťahu bude prevládať len jeden, však Olgojchorchoj- ty si ale dobre dopadol na hubu s tým Robom.