V poslednom čase mám taký problém ze, sa citim sa ma a pritom mam kopu priatelov.Moja mama chodi robit do Rakuska a som doma s otcom, ktoreho nemozem vystat.Zaroven mam doma aj 2 mladsich surodencov a dve starsie sestry su v Irsku.Orobim sa ako vol lebo d
to ma kazdy...v niektorom obdobi viac, niekedy menej, ale raz za cas sa to stane kazdemu
ja som vcera bola asi hodinu taka stasna, uplne bezdovodne, mala som taky pocit, ze by som sla lietat...a v zapati som mala taku depku...citila som sa tak opustene, aj ked opustena nie som... stava sa...
ja zažívam to iste.. no síce nejsom taký oblúbený ale tak v takej norme by to mohlo byt.. a tiež mam pocit že všetci na mna kašlu,a som praticky sam.. takže ak mate nekdo nejaku radu sem s nou,..
ked to je niekedy tak hrozne a ja si neviem poradit.Pritom som vraj silna osobnost,no ja si tak nepripadam.Inym pomoct viem ale sebe nie.Co prave vam v danej situacii pomoze?
P.S.: mayo dik uz sa tesim a neze ostanes v Presove, lebo si ma inak nepraj
Niekto by ti povedal: Choď sa ožrať a budeš mať všetko na háku. Ale to je iba dočasné uvoľnenie. Skús si nájsť niečo, čo ťa baví. Každý deň si trebárs vídi von s jednou kamoškou. A nevar stále rodine. Nech sa uvedomia.
joj dakujem to bol povzbudzujuce.mas asi pravdu.Idu prazdnuny tak dufam ze sa to zlepsi.Prave ked som sa viac spriuatelila so spoluzioackou nasla si chalane a ja som zas trosku naboku.Tak co uz.Asi potrebujem aj ja chlapa.
naozaj dobrý priateľ?keď dokáze myslieť viac na teba ako na seba.teda, ze ked je s tebou, tak nemyslí na to, ako ťa využiť ale v prvom rade chce tebe pomôcť, pobaviť ťa, dať nieco zo svojho vnútra...keď odhalí svoje tajnosti, keď sa ti zverí.možno už vies co mám na mysli.
vies tak to citi vela mladych ludi a medzi nimi som aj ja. mam plno kamaratov a toho casu by sa aj nieco malo naslo, len....ten pravy, skutocny, super priatel nie a nie sa objavit. pred istym casom som mala priatelku(aspon som si to myslela), a ta mi mooooooc ublizila. a teraz sa vyskytol jeden super kamarat, no ja sa bojim pripustit si ho k telu, lebo co ak mi zase niekto ublizi.niekedy mam pocit ze sa so mnou niektore osoby bavia len preto ze sa bavim dost s chalanmi a som dost ukecana a profaci v skole ma maju radi. ale to vsetko si snad len nahovaram...asi cakam az sa ten moj naj priatel objavi a.........................
joj tak to si trafila do cierneho .ja som asi skoro v rovnakej situacii.mam kopec kamosov a huba sa mi nezatvori,no co ja viem .Raz ma nehorazne sklamala moja kamoska co som ju povazovala za naj kamaratku.Strasne som trpela no neskor som sa z toho dostala a teraz mam vela dobrich priatelov len niesu pri mne vzdy ked chcem.Ono to pride len sa netreba bat.Ja teraz vydim svetly bod leb mam potebcialneho priatel a som strasne rada.Dufam ze sa to nepokazi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ja mavam sem tam takisto taky problem...
mam velikanske mnozstvo kamaratov a par ozajstnych priatelov, no niekedy na mna pride depresia a mam pocit, ako by som bol uplne sam...
ale to vacsinou prejde, ale sem tam mavam takisto take pocity ako ty..
ja som vcera bola asi hodinu taka stasna, uplne bezdovodne, mala som taky pocit, ze by som sla lietat...a v zapati som mala taku depku...citila som sa tak opustene, aj ked opustena nie som... stava sa...
P.S.: mayo dik uz sa tesim a neze ostanes v Presove, lebo si ma inak nepraj
Koho vy povazujete za naozaj dobreho priatela?
Mas ty niekoho takeho?
co robite ked myslite ze umriete od nudy?