čo ja viem, ani nie, mne to len pripomenulo jednu telenovelu, ktorá sa volala tak isto, len bez toho z to bola asi jediná, ktorú som mala rada a v podstate aj táto sa mi páčila
Á, dopiči raz tu niekto mal v statuse text soundtracku dákej telenovely a ja som uhádol akej a vyhral pivo! A teraz by som si ho dal a neviem si spomenúť kto to bol
to je styl ,ze zober prve kriklave zo skrine ,skombinuj s dalsim ,pridaj k tomu platformy, nejake nahrdelniky a mozes ist....
podla mna to bol nevkus...
ja si pamatam ako som sa vzdy ,ked som to pozeravala ,cudovala,ze preco neni oblecena ani v jednej z tych telenoviel pekne...v divokom anjelovi len ta rovnosata,popripade styl a la cholito , v kachorre mala divne vlasy, tu zas ten skrizeny styl medzi hippies,etno a neviem este co...
a pritom je pekna, dokonca so sestrou vlastni znacku oblecenia las oreiro a tie veci su vydarene, cize vkus ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jj ona je tak krasna zena
podla mna to bol nevkus...
ja si pamatam ako som sa vzdy ,ked som to pozeravala ,cudovala,ze preco neni oblecena ani v jednej z tych telenoviel pekne...v divokom anjelovi len ta rovnosata,popripade styl a la cholito , v kachorre mala divne vlasy, tu zas ten skrizeny styl medzi hippies,etno a neviem este co...
a pritom je pekna, dokonca so sestrou vlastni znacku oblecenia las oreiro a tie veci su vydarene, cize vkus ma
@delegatka pivó!!!