je to pravda, že špajdle sa vyrábajú tak, že strom sa uchytí na frézu, rozkrúti strom a zmenšuje prieres stromu, až vytvorí špajdlu, ktorú potom popíli a z 1 velkého stromu tak vznikne okolo 50 špajdlí ?
a ano, je to tak, ved si to daj do gugla a uvidis...
a prave raznici sa robi tak, ze napichas suroviny na spajdlu a potom to tepelne upravujes na ohni, ktory vznika spalovanim toho odpadu z vyroby spajdli. cize na jeden obed sa spotrebuje cca 30 cm kmena stromu. skusali na to aj pestovat specialny strom "ražničec", ale potom od toho upustili
áno, presne tak sa robia špajdle a aj zápalky, páratka, ceruzky... preto vedci vyšľachtili geneticky modifikované stromy ktoré do "dospelosti" narastú už za 2 hodiny. Pôvodne bol ich cieľom strom ktorý by bol vysoký 1km a úzky ako špajdla takže by ho stačilo už len narezať. Trochu sa im to nepodarilo a stromy začali byť inteligentné a dokonca cítili bolesť pri rezaní. Začali preto v lese zabíjať drevorúbačov aby im už viac neubližovali. Keď vidia ako ide po ceste okolo lesu kamión s drevom, prepadnú ho, oslobodia svojich stromových bratov a znásilnia vodiča. Chudák vodič pri tom dostane kopu triesok čím sa nakazí stromózov a začne sa vnútorne meniť na strom. Na vonok vyzerá ako človek ale v skutočnosti je to strom. Cieľom týchto stromových ľudí je nakaziť zvyšok populácie a pripraviť tak celý svet na príchod vlády stromov. Preto možno práve vaši blízki môžu byť stromy! Chodia medzi nami bez toho aby sme o tom vedeli a šíria nákazu. Jediný spôsob ako to zistiť je skúsiť im odesknúť nejakú časť tela. Ak je už z nich strom tak to pôjde ťažko, obzvlášť ak je z nich dub alebo nebodaj eben. V takomto prípade je treba jedinca okamžite popíliť motorovou pílou a spáliť. Ak však odsekávanie pôjde bez problémov, dotyčný je čľovek. Vtedy je treba okažmite prestať sekať a zavolať záchranku. Ak je už neskoro, treba telo niekde dobre ukryť aby ho nikto nenašiel. A hlavne vás pri tom nesmie nikto vidieť!!! Ak by niekto prišiel na to že ste niekoho rozsekali, stromom by došlo že o nich viete a išli by po vás. Musíme sa spoločne postaviť proti tyranskej vláde stromov lebo inak čoskoro príde koniec ľudstva tak ako ho poznáme.
christopherd - dobrá recesia, ale ja navrhujem tých "ebenových" stromových ľudí speňažiť, a ostatných zničiť, lebo ich aj tak raz zničí lykožrút a budeme bez zápaliek a špajdí a podobne...
OMG existuje XYZ výrobných postupov, pri jednom sa robia špajdle z drevotiresky a lepidlo sa mieša s pilinami, ďalší postup zreže kmeň stromu na veľa kociek a z toho sa vyrežú tie hrubé hranaté špajdle ... veď netrieskajte všetko bezhlavo do googlu potom ste sprostý lebo si myslíte, že google vám nájde jednoznačné fakty, OMG.
@sajuri007 Si predstav že by potom tie zápalky z nich dávali do novinových stánkov - behom pár dni by tak stromy na svoju stranu získali väčšinu fajčiarov. A také špajdle... predstav si, že by s nimi potom robili deti v škôlkach/školách. Alebo niekde v reštike dostaneš špíz na takej špajdli. Hotová katastrofa!
Vieš, mám silné podozrenie, že Ty už si stromový čľovek. Každý predsa vie že predovšetkým Ebenový sa musia spáliť lebo ak sa rozmnožia, budú už nezastaviteľný. Presne toto sú stromové spôsoby boja. Šíria medzi ľudmi zlé informácie a potom je z toho problém. Návadzaš ľudí aby ich rozdelili na viacej kúskov a dokonca ich ešte aj potom rozšíriť pomocou predaja! Jednoznačne si stromový čľovek. Tu nie je o čom.
@ucholak , ano, to co pisal @zajko30 , co som pisal ja a co pisal @christopherpd bolo vsetko z gugla info! a preto tomu aj verime. ak neveris, tak daj do gugla!
Si robite srandu ale ja som o tom videl aj dokument v telke a dokonca tak robili aj bejzbalové pálky teraz si hneď nespomeniem ako sa to volalo niečo ako The Simpsons alebo nejak tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a prave raznici sa robi tak, ze napichas suroviny na spajdlu a potom to tepelne upravujes na ohni, ktory vznika spalovanim toho odpadu z vyroby spajdli. cize na jeden obed sa spotrebuje cca 30 cm kmena stromu. skusali na to aj pestovat specialny strom "ražničec", ale potom od toho upustili
Vieš, mám silné podozrenie, že Ty už si stromový čľovek. Každý predsa vie že predovšetkým Ebenový sa musia spáliť lebo ak sa rozmnožia, budú už nezastaviteľný. Presne toto sú stromové spôsoby boja. Šíria medzi ľudmi zlé informácie a potom je z toho problém. Návadzaš ľudí aby ich rozdelili na viacej kúskov a dokonca ich ešte aj potom rozšíriť pomocou predaja! Jednoznačne si stromový čľovek. Tu nie je o čom.
@pubertslatinocelny thx