82 hodín a ako som sa cítil ťažko povedať lebo mi vtedy bolo napiču tak či tak, lebo to (že sa mi nedalo zaspať aj keď som sa snažil) vlastne bolo spôsobené najväčšou depkou akú som zatiaľ v živote mal, čiže ťažko rozlíšiť koľko z toho napiču bolo ešte extra len kvôli tomu nespaniu
okolo 30-35 hodin to bolo...bol som uplne nekoncentrovany,nerozlišoval som aky je čas a o 12tej na obed som mal pocit ako keby bolo večer 8 hodín už aspon......ked som sa vyspal vobec som si nepamatal čo som rozpraval ludom,co som robil ...mal som len take utrzky z toho......to je taky divny pocit,neda sa to k ničomu prirovnat
Rekord bol 63 hodín, len čisto z hecu. Pretým 45 hodín kvôli gamingu alebo niečo okolo 37 hodín kvôli cestovaniu. Zaujímavé, že pri maxime som nemala žiadne haluze v hlave, ale pri tých 37 hodinách som bola total KO nepoužiteľná s tým, že sa dostavili aj halucinácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
"Zaujímajú ma vaše odpovede."
pochopiteľne, inak by si o tom nerobil diskusiu
Svieži som veru nebol...