Awoj poradte mi co mam robit ked nemožem zaspat mam strasne slaby spanok v noci sa budim a cez den nezaspim aj ked som unavena....a pište len normalne nie blbosti
Už si skúšala zmeniť polohu spania alebo polohu postele?
Nespíš proti zrkadlui, alebo v miestnosti kde je kríž?
skús sa zamerať na feng suei, mne osobne to veľmi pomohlo
a keď tak kakao horúce pred spaním je fain...
kedysi som maval taky problem..skus sa cez den vystatit a pred nocou nerob nic nad cim by si v postele silno uvazovala..ked mas plnu hlavu myslienok tazko sa zaspava
ani ja neviem zaspat,zvycajne sa mi to podari okolo dakej 2 v noci...no a potom sa o 5 zobudim a caute parky ale kazdopadne mozes vyskusat caj Relax a harmonia,byvaju dni D kedy zabera
skus byt dlho hore pred telkou alebo tak asi budes pred nou zaspavat a potom zaspis rychlo us alebo si musis vybyt baterky cez den aby sa ti vecer dobre spalo a hlavne nepremyslaj vela pred spanim lebo ked ja zacnem rozmyslat pred spanim tak nezaspim do rada
no napriklad moze byť že si fakt zle otočená . skús spať buď bez vankúša alebo dáky menší vankúš a skús sa otočiť že tam kde si mala hlavu budes mať nohy a ak to nepomôže tak nwm
ja mám tiež problémy so spánkom... nezaspím, ani keby som neviem ako chcela a vždy sa aspoň tri hodiny po uložení prevaľujem v posteli, kým konečne zaspím. A môžem počítať aj ovečky, nepomáha. Prajem veľa šťastia, nech sa to aspoň niekomu podarí
vyvetraná miestnosť, teplota okolo 18-20 stupnov, poloprazdny zaludok, prazdny mocovy mechur, dobry matrac a postel... tma, ticho... neviem, no, ale vraj su to idealne podmienky pre idealny spanok....
isto... skus dajaky caj si kupit v lekarni... ja som s tym mala tiez problem... ja som mala nejaky caj teekane... spanok a nervy... tak nejak sa to volalo... a nestoji vela.. a pomohol mi teda
Skus porozmyslat, co cely den robis ... Ci trebars pred spankom nepijes zeleny caj, neprehanas s kavou alebo nejedavas na vecer. Niektore druhy jedal mozu pokojne vyvolat nespavost ... Taktiez skus premyslat nad tym, aku mas zivotospravu ... Ci si aktiny clovek alebo gauco Dalsiou pricinou nespavosti je aj stres a pod ... Ja osobne si 20 min pocvicim a spim ako dudek A u nas na Slovensku je aj nejake spankove centrum, skus tam zajist. Treba skusit aj odbornu pomoc ... Hodne veci sa da o spanku aj vygooglit ( » a-z-kupele.slovenske.info/clanok145.html... , » www.dobrunoc.sk/default.aspx/sk... ... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a sak pod vyspime sa spolu : ale neeee
Nespíš proti zrkadlui, alebo v miestnosti kde je kríž?
skús sa zamerať na feng suei, mne osobne to veľmi pomohlo
a keď tak kakao horúce pred spaním je fain...
no napriklad moze byť že si fakt zle otočená . skús spať buď bez vankúša alebo dáky menší vankúš a skús sa otočiť že tam kde si mala hlavu budes mať nohy a ak to nepomôže tak nwm