A prečo by to malo byť megatrápne?? Nie sú všetko herečky čo ich potešíš len kľúčikmi od auta, prípadne luxusnými handričkami Sú aj normálne baby, ktoré poteší kadejaká volovinka Ja som k osemnástke od kamaráta dostala okrem plyšáka aj bublifuk, a neprišlo mi to ani omylom trápne..
my sme si davali na narodky hocijake hluposti ktore nas charakterizovali, napr. kamaratka ktora je znama tym ze stale chodi na WC dostala detsky nocnik a bol to pekny darcek nahodou samozrejme ze k tomu este nieco dostala.. nemyslim ze cena je dolezita..vy ju poznate a vy musite vediet co sa hodi a co nie
My sme minule s maminou jedného v Ikea skoro kúpili lebo keď som ho chytila do rúk, on bol úplne taký "na objatie" - taký väčší a mäkučký... A to mám viac než 17 a mamina ešte viac... Takže naozaj záleží od konkrétnej osoby...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
My sme minule s maminou jedného v Ikea skoro kúpili lebo keď som ho chytila do rúk, on bol úplne taký "na objatie" - taký väčší a mäkučký... A to mám viac než 17 a mamina ešte viac... Takže naozaj záleží od konkrétnej osoby...