a jasneeee, este z konfery mam jedno tricko, biele a ludia mi ho popisali nasimi spomienkami alebo hocjakymi kravinami... nuuuuz, doma ho sice ukazat nemozem, ale fajnove je
zo základnej školy z deviatky (duté sudy nepotopíš), zo strednej (som niekto som z gas), nejaké triká z koncertov (As I Lay Dying, Apostate, Show Your Teeth, Flowers for Whores,...), tričko z Yného Víkendu v BB.. neviem či som niešo zabudla
z roboty. a obcas mam kamoskine tricko ked unej vnom spim ale je mi dost male a to ma s prveho rocnika s obchodnej teraz je druhacka(take cierne s bielym napisom a obrazkom xDD)
reklamne , univerzitne, zo sutaze literarnej , z roznych podujati .. z aktualnej roboty nemam , nemozem mat tricka, ale kosele a sako no tych triciek sa najde dost
myslím že asi 5-6 táborových, 2 z detskej univerzity, 1 zo štvorilky a mám aj tričko ktoré mi rodičia kúpili v deň narodenia, ale to už reklamné bars nieje
Z konca školy..a potom mám s festivalu, propagovali tam antikoncepciu tú tapletku po.. tak som vyslala frajera po tričko..mali už len XL takže mám ho ako nočnú košeľu a výborne sa v ňom spí! možno aj preto, že sa spája s peknými spomienkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
potom mam jedno timove
a potom mam jedno, ktore mi spravila kamoska a je tam napisane "pekná, krajšia, najkrajšia, Miruška"
a idem si este dokupit jedno skolske a este jedno timove ale taky iny tim
a okrem toho asi tristotisíc, spávam v nich
Ja mam len zo zakladky z 8. triedy kde su vsetci spoluziaci napisany
A este asi 3 tricka Divadelna nitra...