2 roky cca sedela som v postielke v izbe sama a cez škaru dveri som videla do kuchyne, tam bola tma a vo svetle sa odrážal umytý riad a strašne som sa toho bála
Pamätám sa ako sme boli v Prahe a dokážem si vybaviť orloj Ale je to zvláštne, lebo naši mi hovorili že vtedy ma ešte nosili na rukách Ale neviem presne koľko som vtedy mala.
Asi rok a dačo som mala, bola som na ulici a nechcela som ist uz domov, tak ma mama strasila ze hukanie jedneho vtaka to je periak co bere male deti. A potom este vela spomienok z poobedneho spanku - ked sa mi nechcelo spat som sa postavila na postel,hrala som sa ze som socha a povedala starkej ze ta sova (tych som sa strasne bala) nepride ked nebudem dychat. A potom ked som sa pocas spanku v skolke pocikala, ako som masirovala pani ucitelky ked sa mi nechcelo buvat, na moj prvy bozk ked sme si s mojim 'frajerom' prisunuli postielky a zakusli do pery, na to ako som sa zasekla v zachode po tom ako som don spadla. A ešte ine veci, strašne vela si ich pamatam do takych 4 rokov, ale od tych 5-9 mam strašne okno. Nikto z rodiny vratane mna si nepamata,ani nema nejake fotograficke dokazy ze mi vobec vypadli predne zuby
neviem koľko som mala rokov ale spala som ešte v postielke v spálni v tom som sa zobudila nato, ako niekto vošiel. Normálne cudzí ožratý chlap vošiel do nášho bytu a ľahol si na posteľ mojich rodičov. Prišla mamka a vyhodila ho On si pomýlil bránu
Alebo ešte som mohla mať 5 rokov a keď k nám raz prišli jehovisti tak mamka ich vyhodila a potom nadávala Keď po čase prišli znova som otvorila ja a zakričala som na mamku že : "Mami kurvi prišli"
Neviem to chronologicky zoradiť, ale v jednej ranej spomienke som sa kvalitne zgrcala (boli v tom kúsky mrkvy), v druhej som frustrovane tlačila nafukovací valec (pomôcka na chodenie) a špekulovala, ako z neho dostať tie farebné hračky, a v tretej ma zalievala hrôza, keď sa mi počas spánku hromadili sliny.
Keď som mala asi dva roky a išli sme na kolotoče, ale akurát ich skladali a tato mi povedal, že nevadí, že prídu o rok. A nevedela som si poriadne uvedomiť, kolko je to celý rok, predstavovala som si nehorázne dlhú dobu
ked som mala 2 roky a 10 mesiacov, tak sme so surodencami hrali slepu babu a ja som mala zaviazane oci ale trochu som videla a sla som za sestrou, ktoru som videla ako ide na postel mojich rodicov, tak som ju uz skoro mala ked som zabudla ze postel ma aj koniec a spadla som a nanestastie meter od postele bol taky kozmeticky stolik s dost ostrymi hranami o ktory som si rozbila hlavu, ale pamatam si to presne pokial som padala, ked som narazila to uz nie, potom si pamatam uz len nemocnicu...som si myslela ze to bolo neskorsie, mozno ked som mala tak 4 ale minule som nasla v karte o tom zaznamy tak to viem presne
@narazuvzdornaa Hej, hej, mala som zapal stredneho ucha a kedze hnis bol az za bubienkom, museli spravit nieco, aby vytiekol. To je v pohode, to sa robi iba mala dierka a potom sa to dokaze zas samo zrast. Ale je to nechutne, aspon vtedy mi tak prislo. Sice Ti daju nejake "umrtvujuce" kvapky, ale vies, co to asi pomoze.. Ale aspon mam zazitky .
Mala som asi tak tri roky..a bola som s mamou na prechádzke..a hrala som sa v pieskovisku ..prišlo za mnou dáke dieťa a ja som sa rozbehla k mame a chytila som ju okolo nôh ..a potom som zistila že to nebola moja mama ..
Neviem koľko som mohla mať rokov, ale vždy sme chodili do parku. Aj s kamoškou, naše mamy sa kamarátili. A ona nikdy nechcela jesť a ja som bola taký papkáč. A si spomínam, že jak jej dávala banán ona ho nechcela a spýtali sa mňa a skoro som jej odkusla ruku
byvali sme na kramaroch a cestou do skolky mi jeblo tamagoci pod vytah lebo som mala rukavice a smyklo sa..o tyzden mi ho otec vylovil a doniesol ale to zvieratko mi skapalo a nechcelo sa mi ani menit baterku tak som ho nechala v sufliku.
Potom ako sme v skolke s oliverom a zuzou a sedime na pni a sef dna urcuje sefa na dalsi den..sef mohol sediet na pni a poziadat ostatnych o chytenie motyla alebo natrhanie kvetov..samozrejme mohol urcit za sefa aj seba.
Smiala som sa v skolke marekovi...spievala som si marek parek a zrazu ma le jeho dvaja kumpani nahanali po dvore a ked ma chytili dovliekli ma pred jeho matku ktora tam ucila a nieco mi tam picovala ale nepocuvala som lebo take dieta pri nej si tak kychlo ze mu vyletel taky sopel z nosa ze som doteraz presvedcena ze to bola husenica.
Pamatam si ako ma tam kuslo nejake francuzske dieta ako som sa vzdy pretekala s adamom v jedeni polievky,picovanie ucitelky zuzany za to ze nespim ako ostatne deti ale lezim polovicou tela na zemi,ako som po otcovi chcela aby mi kupoval gumene krysi u mikiho v zelovoze cestou do skolky,ako vsetci hrali playstation crash bandicoot a mne to nikdy neslo lebo som vyfasovala vyjebany vodny level,ako som videla kamilu na posteli sparat sa v nose a zrat to,ako som bola prestojena za pikachuho a ako som sa jednej vychovavatelke vyhrazala ze na nu poslem otca a myslela som si jak sa ma zlakla,jak sme boli u jednej vychovavatelky na cookies s mliekom.Ptm este spomienky z prveho bytu..ako prisiel dedo z matkinej strany aj so psom harrym (vsetky jeho psy sa volali harry) a ako ma otec zobral na strechu a ja som sa ohromne zabavala na tom ako sa matka boji ze padnem(byvali sme na 11stom poschodi a strecha bola nad nami).Ako som si stavala zo zehliacej dosky v izbe a vsetkeho co som nasla bunkre.Ako som zar druheho dedka omylom zrazila na zem a on sa kotulal dolu kopcom,ako ma ucia jazdit na cervenom bicykli,zamienanie sutrov a pokemon kariet s hyperom..ty vole uz je toho nejak moc tka nebudem pokracovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
keď som mala tesne pred 3 rokmi a sťahovali sme sa a otec ako poslednú vec rozoberal moju postieľku
susedovie Ančou
vďaka chlape, takto z rána ma nerozosmeje hocičo a zvlášť nie po posledných veciach čo sa udiali..vdaka vdaka
ináč...najhoršia spomienka...
fuh..asi ked mi zašívali dolnú peru, lebo som sa vytrepala na korčuliach
hej a moje nočné mory s kvetom a stoličkou ako ma mučia ked si na to spomeniem... ešte aj teraz sa bojím tej stoličky
Rátal som na WC 365 + 365 + 365 aby som zistil koľko dní majú tri roky.. Zrátal som 300*3 = 900
+ 60*3 = 180
+ 5*3 = 15
1095
Je zvláštne že vtedy som ovládal také počty, ale úplne si to pamätám.. a strašne mi vadili tie ostatné hlúpe decká v škôlke
Alebo ešte som mohla mať 5 rokov a keď k nám raz prišli jehovisti tak mamka ich vyhodila a potom nadávala Keď po čase prišli znova som otvorila ja a zakričala som na mamku že : "Mami kurvi prišli"
a potom ... naháňala som motýle
Neviem to chronologicky zoradiť, ale v jednej ranej spomienke som sa kvalitne zgrcala (boli v tom kúsky mrkvy), v druhej som frustrovane tlačila nafukovací valec (pomôcka na chodenie) a špekulovala, ako z neho dostať tie farebné hračky, a v tretej ma zalievala hrôza, keď sa mi počas spánku hromadili sliny.
- Ano, damy a pani, ak ste priaznivcami adrenalinu, davam vrele odporucania na osobnu skusku!
Potom ako sme v skolke s oliverom a zuzou a sedime na pni a sef dna urcuje sefa na dalsi den..sef mohol sediet na pni a poziadat ostatnych o chytenie motyla alebo natrhanie kvetov..samozrejme mohol urcit za sefa aj seba.
Smiala som sa v skolke marekovi...spievala som si marek parek a zrazu ma le jeho dvaja kumpani nahanali po dvore a ked ma chytili dovliekli ma pred jeho matku ktora tam ucila a nieco mi tam picovala ale nepocuvala som lebo take dieta pri nej si tak kychlo ze mu vyletel taky sopel z nosa ze som doteraz presvedcena ze to bola husenica.
Pamatam si ako ma tam kuslo nejake francuzske dieta ako som sa vzdy pretekala s adamom v jedeni polievky,picovanie ucitelky zuzany za to ze nespim ako ostatne deti ale lezim polovicou tela na zemi,ako som po otcovi chcela aby mi kupoval gumene krysi u mikiho v zelovoze cestou do skolky,ako vsetci hrali playstation crash bandicoot a mne to nikdy neslo lebo som vyfasovala vyjebany vodny level,ako som videla kamilu na posteli sparat sa v nose a zrat to,ako som bola prestojena za pikachuho a ako som sa jednej vychovavatelke vyhrazala ze na nu poslem otca a myslela som si jak sa ma zlakla,jak sme boli u jednej vychovavatelky na cookies s mliekom.Ptm este spomienky z prveho bytu..ako prisiel dedo z matkinej strany aj so psom harrym (vsetky jeho psy sa volali harry) a ako ma otec zobral na strechu a ja som sa ohromne zabavala na tom ako sa matka boji ze padnem(byvali sme na 11stom poschodi a strecha bola nad nami).Ako som si stavala zo zehliacej dosky v izbe a vsetkeho co som nasla bunkre.Ako som zar druheho dedka omylom zrazila na zem a on sa kotulal dolu kopcom,ako ma ucia jazdit na cervenom bicykli,zamienanie sutrov a pokemon kariet s hyperom..ty vole uz je toho nejak moc tka nebudem pokracovat