Spravili ste niekedy niečo také pri čom ste si pripadali ako čudák?
Napríklad sledovanie či špehovanie niekoho.... Alebo odcudzenie niečoho čo vám nepatrilo prípadne napísanie tajného listu osobe ktorá nič netuší... Hocičo čo vás napadne pri čom ste si povedali ,,Óh Bože je normálné že toto robím?''
hmm pred tyzdnom som od frajera dostala vytuzeny dalekohlad, mam ho polozeny na parapete a ked sa zotmie spehujem ludi v bytoch oproti a strasne moc ma to bavi, asi to stoji za zmienku
Ale hej, plyšákov si pomenovávam, mám ich asi 20 kusov, každý má meno, donedávna som mala taký rozvrh, že s ktorým kedy budem spať aby sa ani jeden necítil smutný
@2 ... kedysi som špehoval ľudí ďalekohladom tiež, hlavne v noci ... oproti cez cestu bývali sexy dvojičky a pamôtám si že raz som mal to šťastie ! a videl osm ako sa jedna prezliekala zabudla si zatiahnuť okno ... a na moju obranu som mal nejako 13-14 rokov ..
no a inak, ako čudák som sa cítil keď som prvý krát pil sám alkohol, alebo keď som sa sám išiel prvý krát poprechádzať von a sadnúť si na lavičku, sám ... robím dosť vecí ktoré sa dajú považovať za čudáctvo ale už som si na ne zvykol a beriem ich normálne ... ja som totiž čudák
pri @2 som si spomenula ako som môjmu susedovi svietila do izby baterkou a často som ho a aj jeho rodinu sledovala .. jedného dňa si to ale všimli a odvtedy majú rolety
aa často si hovorím, že "preboha, veď toto by normálny človek nespravil"
Setra so švagrom odchádzali na dovolenku na sk, sák sme den predtým pili. Ked odišli hovorim mojej ex, idem vonku na cigu, samozrejme som sa naspat vratil po troch hodinách. Bola sobota a plne mesto ľudí.. Jak som sa tak prechádzal, uvidel som pred klubom, kde chodi vela známych bezdomovca, som si k nemu prisadol a zo ral peniaze s nim. Otravoval som ľudí stojacich pred klubom, pred bankomatom, vyžobral som pre neho az 25 libier... Este že ma nevidel nikto zo známych
obhryzam si nehty na nohach, je to divne ked dakto vojde do izby a ja noha v papuli
nemozem vystáť keď jem, ze by sa na mna niekto dival, tak raz kamos si robil picu a dival sa furt, tak som si musel sadnut do kuta ako naruseny a tak som jedol
ked som sa bosy/nahy po luke hippisacky prechadzal
Svoje čudáctvo si híčkam najviac na svete, nie som si istá či je niečo na mojej osôbke normálne. Najčastejšie prídavné meno ktoré ľudia použijú keď ma opisujú je divná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale hej, plyšákov si pomenovávam, mám ich asi 20 kusov, každý má meno, donedávna som mala taký rozvrh, že s ktorým kedy budem spať aby sa ani jeden necítil smutný
no a inak, ako čudák som sa cítil keď som prvý krát pil sám alkohol, alebo keď som sa sám išiel prvý krát poprechádzať von a sadnúť si na lavičku, sám ... robím dosť vecí ktoré sa dajú považovať za čudáctvo ale už som si na ne zvykol a beriem ich normálne ... ja som totiž čudák
aa často si hovorím, že "preboha, veď toto by normálny človek nespravil"
obhryzam si nehty na nohach, je to divne ked dakto vojde do izby a ja noha v papuli
nemozem vystáť keď jem, ze by sa na mna niekto dival, tak raz kamos si robil picu a dival sa furt, tak som si musel sadnut do kuta ako naruseny a tak som jedol
ked som sa bosy/nahy po luke hippisacky prechadzal
vela vela je toho D