S mojim byvalym chalanom som chodila tri mesiace. Boli to krasne tri mesiace, tri mesiace lasky... proste vsetkeho krasneho... po troch mesiacoch ma nechal, ale slubili sme si ze kamosmi ostaneme nadalej. Aj to tak ostalo.. do zaciatku prazdnin, ked som l
Možno to je ešte čerstvé,tak to tak skoro neprejde.Ale musíš sa s tým zmieriť.On ťa už asi nelúbi čo?.ak nie,tak už je to len z jednej strany a to nemá význam...
...a práve kvôli tomuto som písal do fóra,že mať spolužiačku za lásku je blbosť...Takže už hádam chápete
Volam sa teodor a planujem ti pomoct. Musis urobit velmi jednoduchu vec ZO potom ide BU a DIT a potom este SA = zobudit sa.
A neviem coje na tom nepochopitelne? Ked ta ma na haku maj aj ty jeho. A ked ho lubis tak si blba lebo ste sa uz rozisli a na co lubit toho co ta nechce? To mi nedava zmysel. Zbytocne sa trapis a zatazujes svoju psychyku
Mno ide tu skor aj o to.. akoby on to necel nechat tak ako to je.. ale proste o nic sa nesnazii.. ako hend ako sa prihlasi na pokec alebo takto. hned da na seba upozornit..
A aj ked som bola v tom Irsku. a mala som tam kamaraaata. Prisiel za mnou a vtedy som odisla od netu.. tak bol nervozny.. ze len si bez za nim a mna tu nechaj a proste somariny, ze ked som bola s nim ... nemohol len tak k nam chodit a podobne.. ale ani som nestihla nic napisat a ze on neziarli... proste stavaju sa mi s nim podobne veci.. nemyslim ze na mna uplne zabudol
No a preco sme sa rozisli, to by som aj ja rada vedela.. my sme to ush par krat roozberali.. ale proste ja newiem.. welmi tomu ani nechapem, ako ani ziadnemu chalanovi ku ktoremu zacnem nieco ciitit. Wies ide tu o to, ze on to vysvetlil, ze on ma ozaj lubil ,ale proste po case dako ush necitil nic a nechcel aby som sa trapila... Najviac ako ma potesilo alebo ani nie potesilo newiem ako to nazvat... ale prose pochopila som ze mu na mne ozaj zalezi, ked mi volal... proste ani nemal odvahu mi to do oci powedat, a plakal.. a nedokazal pocut to, ze placem ja..
To ti ani nebol schopný povedať do očí,že je medzi vami koniec? No prepáč,ale toto je naozaj podlé a zbabelé a na tvojom mieste by som už len kvôli tomu na neho zanevrela. Akože 3mes. nie je až tak veľa ale aj tak. je fakt hlúpe od neho keď sa s tebou rozišiel ani nevieš prečo. Kašli na neho. Neboj sa,to prejde..
Ze 3 mesiace lasky dievca nemas ani sajn co je laska.. Laska je OBOJSTRANNA a ak sa skonci vztah po 3och mesiacoch tak asi jeden nelubil dostatocne, resp. nelubil vobec, takze to asi laska nebude, maximalne nejake poblaznenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
...a práve kvôli tomuto som písal do fóra,že mať spolužiačku za lásku je blbosť...Takže už hádam chápete
A neviem coje na tom nepochopitelne? Ked ta ma na haku maj aj ty jeho. A ked ho lubis tak si blba lebo ste sa uz rozisli a na co lubit toho co ta nechce? To mi nedava zmysel. Zbytocne sa trapis a zatazujes svoju psychyku
A aj ked som bola v tom Irsku. a mala som tam kamaraaata. Prisiel za mnou a vtedy som odisla od netu.. tak bol nervozny.. ze len si bez za nim a mna tu nechaj a proste somariny, ze ked som bola s nim ... nemohol len tak k nam chodit a podobne.. ale ani som nestihla nic napisat a ze on neziarli... proste stavaju sa mi s nim podobne veci.. nemyslim ze na mna uplne zabudol
Ked ta uz nechce, tak ho nechaj na pokoji.
Po case snad na neho zabudnes, aj ked to mas
o to horsie, ze ste spoluziaci.
Chce to len čas. Aj ked mozno na neho nezabudnes nikdy.