Ja si nikdy nehovorím nikdy ..ale asi mi nič také nenapadá...ale ak ma konečne vezmú do tej práce kde som si poslala životopis tak si tu prídem opraviť komentár!
Mám to naozaj povedať? ...ale nechcem sa ľutovať a aby to tak vyznievalo, no v terajších 27 rokoch som mal niekedy v 22, 23 rokoch, že budem šťastne zadaný s nejakou peknou holčinou ...školu čo som vtedy odhadoval som skončil úspešne, to je vybavené ako cieľ a aj prácu už mám dobrú, pomerne som spokojný, akurát len toto prechodné obdobie žatva je zložitejšie, no na začiatočníka mi to ide a nesklamal som ani včera, keď som mal dôležitejšiu funkciu
Jj
Myslela som si, že by som nikdy nebola neverná a bola som. Je to vec, ktorú ľutujem a nechcem si to viac zopakovať, pretože sa s tým zle žije, hoc to bolo už dávno.
spoločensky unavený na staromestských v žiline som stratil asi všetko čo sa dalo...občiansky, vodičák, kartičku poistenca, bankomatovú kartu.... to sa stalo v piatok. dalsi týžden v utorok sa mi objavil balik v schranke bez odosielatela a v ňom bolo všetko čo som stratil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A hlavne pre toto som si povedala ze si nebudem toto hovvorit alebo "nikdy toto/hento..." lebo vzdy to spravim alebo sa mi to stane
Nikdy by som bepovedal ze sa dozijem 25
Minimalne mi to ukazalo ze zivot je nevyspytatelny
Myslela som si, že by som nikdy nebola neverná a bola som. Je to vec, ktorú ľutujem a nechcem si to viac zopakovať, pretože sa s tým zle žije, hoc to bolo už dávno.
To bolo asi moje osobne dno