Stalo sa vam uz niekedy pri sexe, ze sa vagina prudko stiahla, napr. ked sa zena zlakne,a nedal sa vytiahnut penis? Na to pomaha bud tepla voda,alebo len lekar da injekci ktora uvolnuje svaly.ale ta doprava k lekarovi by bola zaujimava
jeden kamoš mi vravel, že sa to stalo niekde na dedine, že jednej sa to stalo a museli zavolať lekara. No haluz bola v tom, že to nebol jej manžel, ale milenec, takze bol z toho riadny pruser..ale tak..co uz...aspon sa jej to vratilo
ja som zas počul, že jedna Indka trénovala jogu a pomocou nej vedela ovládať tak dobre panvové svalstvo, že raz keď ju niekto chcel znásilniť, tak mu ho "odstrihla" takže myslí že to je možné
nestalo a nemyslim ze je mozne tak silno stiahnut vaginu aby penis nesiel vytiahnut...
priskrtit kus to ano, ale podobne dristy ako odstrihnut nebudte smiesny... skuste si jednou rukou stlacit tu druhu (v zapasti) tak, aby ste si ju odstrihli nezmysel mozno tak vo filme votrelec pri sexe s mimozemstanom
@20 az na to, ze tie kosti sa "neodtlacia" naraz pri porode ale roztahuju sa priebezne.
Kazdopadne neverim ze by sa nedal vytiahnut, ibaze by obaja hned velmi rychlo vyschli, vtedy by to bol problem. Ale taky naslineny prst do zadku by urcite hned vsetko vyriesil
@tommyhot nemam skusenosti so stahovanim panvoveho svalstva ani so strkanim naslinenych prstov do zadku takze sa radsej nebudem vyjadrovat mozno to je len povera a mythbusters to vyvratia
@luc.ka za koho ma máš? dievčenské teen časopisy nečítam určite. na 100% ma nezaujíma "33 zaručených trikov ako ho zbalíš" toto bolo myslím písané v nejakom spravodajskom časopise, ako na titulke to nebolo ale niekde v zaujímavostiach
takže už to ide slovo proti slovu skúste to vyvrátiť experimentálne HA! teraz sa ukáže kto má odvahu sa nechať pripraviť o slušne povedané kopulačný orgán
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
no co sa ja nedozviem....
priskrtit kus to ano, ale podobne dristy ako odstrihnut nebudte smiesny... skuste si jednou rukou stlacit tu druhu (v zapasti) tak, aby ste si ju odstrihli nezmysel mozno tak vo filme votrelec pri sexe s mimozemstanom
Kazdopadne neverim ze by sa nedal vytiahnut, ibaze by obaja hned velmi rychlo vyschli, vtedy by to bol problem. Ale taky naslineny prst do zadku by urcite hned vsetko vyriesil
@9 boze moj videl si film Intimne tajomstvo (Teeth)? nazov je velavravny. mozno sa inspirovali
poslite to niekto do mytbusters nech si o nas europanoch myslia ze sme poriadne zvrateni