Pred dvoma mesiacmi som dostal staroindické texty a mam ich prečítane viem všetko napriklad co sa stane 21.12.2012 alebo kto to bol Ježiš Kristus alebo kto je to Boh alebo co su to dimenzie kolko ich je ako funguju kolko druhov mimozemstanov existuje pýta
@lenkaska1 Bude prechod do 5. dimenzie tvrdilo to vela ludi ale hovoria to aj staroindicke a tie predpovedali aj 2. svetovu aj 1. svetovu aj vsetko a prechod do piatej bude taky ze okolo 700 milionov ludi tam pôjde a zbytok ostane tu v 3. dimenzii a nastane tu potom nový svetový poriadok a budete zotročení dajú vám čip s čislom 666 ktorý vás nepustí z tejto Zeme, ked zomriete narodíte sa nie niekde inde ako tých 700 milionov ale stále na tejto Zemi a budú všetci zotročení illuminatmi a zlými entitami, to sú zlý mimozemšťania a mi tých 700 milionov budeme zachráneni dobrými mimozemstanmi
@lenkaska1 Ale ten prechod do 5. tych 700 milionov to nebude 21.12.2012 ale 24.12.2012 21.12.2012 sa to len všetko začne, Zem sa prestane krutit okolo slnka a vlada USA prizna ze su v kontakte s mimozemstanmi a nastanu 3 dni temna a potom 24.12.2012 bude tych 700 milionov ludi odtrhnutych od ostatnych na novu Zem no 5. dimenzie a tych 700 milionov bududobry ludia lebo 21.12.2012 sa zacne odtrhnutie dobra od zla
@qwedsayxc a si myslíš že ked si prečítaš pár listov si "osvietený"?
väčšinu tých vecí viem aj bez toho aby som čítala "staroindické texty", čítala som dost iných vecí, ale aj tak je toho stále vela čo sa dá naučit nové...
BTW... "osvietený"?? tak si hovorili ilumináti nie?? (ale dobre, toto viem z anjelov a démovnov )
@qwedsayxc a ešte, jedna múdra žena raz povedala jednu múdru vetu, ktorú si celkom doslova nepamätám, tak ti ju trochu preložím..."nesnaž sa učit druhých ked sám vieš velké hovno" a to bol ešte ten slušnejší výraz
@moussinka Ja som si neprečítal pár listov ja viem kompletne všetko a osvieteni to je normálne slovo. Aj illuminati si tak hovorili ale je to normalne slovo.
@gabika81 To oni beru podla správania beru iba tých čo sa dokážu o Zem postarať ktorí ju za pár tisícročí celu nezničia... A to je len jedna podmianka...
@moussinka A počula si o prístroji haarp? Akurát na nom blika cervene svetlo lebo maju novu obet- teba. Ked niekto pocuje pravdu musi sa ju snazit za kazdu cenu zosmiesnit- to je uloha haarpu co nam riadi mysel aj zariadil tento prístroj tsunami v Japonsku aj počasie ovláda aj všetko a je ich na Zemi okolo 5-10 a aj toto je v staroindických
ved ja ti to "normálne slovo" neberiem kompletne všetko o osvieteni? bože... inak, až teraz som si prečítala tie blbosti čo si písal hore... a keby si bol taký strašne "osvietený" by si vedel, že číslo 666, ani pentagramy, ani nič podobné nemajú nič spoločné s niečim zlým alebo satanistickým...
@rothschild Spravil si si stupenku medzi tých 700 milionov Neboj, o pár mesiacov ked sa to začne každý jeden človiečik na tejto Zemi zistí, že som mal pravdu...
@qwedsayxc ja som počula o HAARP-e, ale myslim že to je iba jedna velka konspiracna teoria a mozno iba z casti pravdiva.. a nech aj mam cip super nech sa s tým pojebúú a chcem ostať tu na zemi
@monsterblack V našej Galaxii je to vyše 20 miliard, ale nie len v našej 3. dimenzii ale vo všetkých dimenziách, takže sa s nimi stretnúť nemôžme... Ale v našej Galaxii v 3. dimenzii je to len okolo 5-10 druhov, ale s väčšinou sa už vláda USA spojila... A nie len spojila, s tými zlými entitami uzatvárajú kšefti, že USA dostáva modernú techniku, napr. ten haarp za to, že tie entity si môžu zobrať pár ľudí v USA na pokusy, a potom sú ti ludia ,,nezvestný"...
@lenkaska1 No ale na tejto Zemi to už nebude také, tu budeš v otročení budeš musieť ťažiť železnu rudu alebo iné veci, budeš dostávať jesť jeden krajec chleba za den, atd... A Stane sa to tesne po 24.12.2012 ked tý dobrých 700 milionov odíde lebo illuminati všetko vedia toto čo aj ja oni už len čakajú na tento den aby si mohli zotročiť ľudí lebo keby to teraz spravili tak tý dobrý mimozemšťania by ich zabili...
@moussinka Presne tak, ale človek berie všetky druhy mimozemšťanov za jeden druh a človeka bere za druhý druh, čo je velká chyba! Potom nemôže ísť do 5. dimenzie!
@monsterblack preco by nemal byt v poriadku ... lebo veri v mimozemstanov ? .... a verit v siveho dedka a jeho syna ktory vraj vstal z mrtvych je podla teba v poriadku ? .... existencia mimozemstanov je pravdepodobnejsia jak existencia boha ... a predsa krestanov povazujeme za normalnych a hladacov ufo za jebnutych .... paradox (teda ja povazujem krestanov za hlupych kokotov bez zdraveho usudku )
@moussinka S tym že nepôjdeš do 5. dimenzie? Šetri slovami, o pár mesiacov si ťa zoberú ako pokusnú myš do laboratória, potom toto povec a vspomen si na mna...
V roku 2012 veľa ľudí očakávalo koniec sveta, no nestalo sa tak. Ludské proroctvá sú chybné, no tie Božie nie. Božie proroctvá sú výlučne v biblii. Iba biblia je od Boha, kedže iba v krestanstve sa dnes dejú veľké zázraky a znamenia :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
väčšinu tých vecí viem aj bez toho aby som čítala "staroindické texty", čítala som dost iných vecí, ale aj tak je toho stále vela čo sa dá naučit nové...
BTW... "osvietený"?? tak si hovorili ilumináti nie?? (ale dobre, toto viem z anjelov a démovnov )
V roku 2012 veľa ľudí očakávalo koniec sveta, no nestalo sa tak. Ludské proroctvá sú chybné, no tie Božie nie. Božie proroctvá sú výlučne v biblii. Iba biblia je od Boha, kedže iba v krestanstve sa dnes dejú veľké zázraky a znamenia :
» paranormalnejavy1.webnode.sk/1-zazraky-a-zna...