mastnotu na mojej hlave úspešne zakrývam provizórnym domácim polocopopolodrdolom, a síce tepláky z roku 1996 by mi boli trocha malé, postačia mi akékoľvek, ktoré nie sú už príliš špinavé
ak sa mi chce tak sa učešem, mastnota sa stratí v kučerách, len do tých teplákov by som sa už nevošiel, pobehujem bosý a bez trička, večer keď mi začne byť zima, si nejaké natiahnem
momentalne doma chodim v tielku ktore doma nosim uz neviem kolko, je strasne spinave mastnota na hlave sa nevyhyba ani mne, ale je mi to jedno, lebo som doma sama... a aj ked sa chystam do mesta, tak mi to velmi neprekaza .. aj tak som momentalne este v pyzame
ked som doma tak neriesim ako vyzeram.. kreacie na mojej hlave pripominaju uces pat rocneho dievcatka
Kedy ako ... niekedy chodím doslova ako gadžo ale zase dosť často sa upravím, v zmysle poriadne učešem, hoc staré oblečenie, ale zladím sa ... dám náušnice a usmejem sa do zrkadla
maľovať sa doma nemaľujem ... a keď idem vonku, je to maximálne maskara, linka, lesk ... sem tam púder cez leto
čo ja viem......tak klasicky tepláky a tričko a vlasy pospínané na hlave všetkým možným, len aby mi nezavadzali a je to úplne fuk či sú mastné alebo nie, ale pravdou je, že mastné lepšie držia
vlasy: pomerne ucesane...obcas mam extra mastne vlasy, ked sa mi ich nechce zmyvat, ale v poslednej dobe mi ta mastnota dost prekaza, takze si ich nenechavam az tak zmastniet
oblecenie: take teplaky z roku 1996 ani hadam nemam a keby som mala, tak by som sa do nich nevpratala ...ale tak mam na sebe ciste a neotrhane oblecenie, ze sa nehanbim v tom vybehnut vysypat smeti alebo zajst do zahrady...mam vsak jedny teplaky po bratovi..mama mu ich kupila, ale jemu boli uzke..skoda ich vyhodit
make-up: nemalujem sa ani ked idem niekam do mesta..mam to v pazi
podprsenka: tu musim mat vzdy! ..no okrem spanku samozrejme
nohavičky a dlhé vyťahané tričko tričko, mastné vlasy, nenamalovaná atď a to dnes do spoločnosti idem! veď nevadí, každé ráno som takto, potom sa umyjem, oblečiem, namalujem, učešem a zase sa dá na mňa pozerať
vacsinou mam teplaky alebo nieco na ten sposob + stare tricko, vacsinou je take o par cisel vacsie
vlasy mavam vzdy bud v drdole (neratam kolko vlaseniek musim piuzit aby drzal par hodin:d) alebo v konskom chvoste alebo v niecom medzi tym; ale to vzdy len doma, von nosim vzdy vzdy pustene ( mala som nedavno eru dvoch copov á la pipi dlha pancucha
a nenamalovana iba ked odniekial pridem a uz som potom doma tak sa odmalujem az vecer. a aj oblecenie... aj teraz som tak ako som bola rano u doktorky
mastne vlasy, ksichtu sa ani nedotknem, len v tricku a gatkach.. a cely den presedin/prelezim, hlavne preto radsej pojdem dakde do parku, len nech nepresedim cely den doma..
Vlasy mám zopnuté asi štyrmi rôznymi vecami, aby držali, takže mastnotu pod tým nevidieť Oblečenie buď prakticky žiadne (dúfam, že nikto nevečeria alebo to, čo som naposledy mala vonku (domáce oblečenie veľmi nerozlišujem). Maľovať sa by ma nehlo, ale čo neznesiem, sú chĺpky (blee)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ked som doma tak neriesim ako vyzeram.. kreacie na mojej hlave pripominaju uces pat rocneho dievcatka
len si tak pobehujem v gaťkách a tričku nevymaľovaná a je mi fajn
Učesaná tak na strapato....
maľovať sa doma nemaľujem ... a keď idem vonku, je to maximálne maskara, linka, lesk ... sem tam púder cez leto
oblecenie: take teplaky z roku 1996 ani hadam nemam a keby som mala, tak by som sa do nich nevpratala ...ale tak mam na sebe ciste a neotrhane oblecenie, ze sa nehanbim v tom vybehnut vysypat smeti alebo zajst do zahrady...mam vsak jedny teplaky po bratovi..mama mu ich kupila, ale jemu boli uzke..skoda ich vyhodit
make-up: nemalujem sa ani ked idem niekam do mesta..mam to v pazi
podprsenka: tu musim mat vzdy! ..no okrem spanku samozrejme
mam na sebe nohavicky a dlhe tricko, strapate kucerave vlasy do lubovolnej strany, ziadny makeup a tak..
Na sebe mám obvykle nejaké vyťahané 300 ročné tepláky, kratase a také isté aj tričko. Doma čo najpohodlnejšie
ale je mi fajn
Podľa nálady.
Učesať sa učešem, ale laky a podobné záležitosti nepoužijem, lebo mi to ničí vlasy, takže pri mojich nepoddajných vlasoch nevyzerám práve byť učesaná
vlasy mavam vzdy bud v drdole (neratam kolko vlaseniek musim piuzit aby drzal par hodin:d) alebo v konskom chvoste alebo v niecom medzi tym; ale to vzdy len doma, von nosim vzdy vzdy pustene ( mala som nedavno eru dvoch copov á la pipi dlha pancucha
a nenamalovana iba ked odniekial pridem a uz som potom doma tak sa odmalujem az vecer. a aj oblecenie... aj teraz som tak ako som bola rano u doktorky