Že niečo chcete, a že by ste urobili čokoľvek? Ale, keď to nakoniec získate a máte , tak to už nechcete nikdy mať? Lebo keď ste to chceli mať tak ste nevedeli čo to je a zrazu keď ste zistili čo to zač a tak ste boli radi, že ste sa toho zbavili? Stalo s
turbulentne zapeklita hypoteticka otazka az taku zakernu macku vo vreci som si este nekupil.. a klop klop klop dufam, ze ani nekupim, lebo najblizie planujem kupit 6strunovu basu
velmi som chel ajedne sandalky pekne a potom som si omylom kupila o cislo vacsie a zle sami v nich chodilo a som si tak povedala ze uiz nikdy viac take nekupim o cislo vacsie no rata s aaj toto?
Neustále, ale väčšinou ma to (s patričnou sprievodnou vlnou sklamania) prejde skôr, než to dostanem.
Z menej osobných príkladov: vyhliadnem si drahú knihu/topánky/bižutériu, mesiac na to posadnuto sporím a dvakrát denne sa uisťujem, že sa to ešte nevypredalo, a keď konečne mám eurá, zdesím sa, čo na tom vidím, a zdrhnem z obchodu rýchlo a ďaleko.
No.. skor sa toho obcas obavam /a otvorene priznavam, ze sa mi ta obava vynori vatsinou pri ludoch/, ale zatial sa mi to nestalo, aspon nie do takeho extremu.
Mala som takeho chlapa. Po par tyzdnoch jak som ho viac spoznala ma uz vobec nebavil, no ked som ho prvy krat v zivote videla som ho tak chcela ze som kvoli nemu skoro ani nespavala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Z menej osobných príkladov: vyhliadnem si drahú knihu/topánky/bižutériu, mesiac na to posadnuto sporím a dvakrát denne sa uisťujem, že sa to ešte nevypredalo, a keď konečne mám eurá, zdesím sa, čo na tom vidím, a zdrhnem z obchodu rýchlo a ďaleko.