@natashatko aha... lebo kazdy chodi po ulici nahy a vsetci mu cumia do rozkroku a ukazuje svoj rozkrok uplne kazdemu, preto je to take dolezite no ale ved ako myslis
@frez počuj ty si voláky aktívny zástanca porastu alebo čo? som proste povedala svoj názor na to, že sa mi to nepáči, holím sa úplne, a je mi jedno čo si s tým robia druhí ludia, tak nechápem či sa ma tu snažíš teraz presvedčiť, že to je dobré alebo aby som to nosila tak aj ja alebo vo co go?
Úplne. Inak nie že sa mi to aj nepáči (na sebe), ale je to aj nepríjemný pocit :/
I keď iritujú ma chlapi, ktorí sú zásadne ZA OHOLENIE a hovoria, aké je to nepredstaviteľné na babe, keď sú neoholené. Pritom oni v živote nesiahli svojou rukou sebe dole, so zámerom aspoň "pooholiť" ...okrem iného.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
preco o tom hovoris ako o niecom nemyslitelnom?
...Ale nie, rad by som si uplietol na varlatach take dva vrkoce ako mal Johny Depp na brade v piratoch karibiku...
...Kamaratka spominala, ze budem viac "Badass".
('...Seriozne...')
...Ma porazi,
N.
Dnes je to nieco take ako neosprchovať sa...
Ja Ano ale uprednostnujem ciarku
I keď iritujú ma chlapi, ktorí sú zásadne ZA OHOLENIE a hovoria, aké je to nepredstaviteľné na babe, keď sú neoholené. Pritom oni v živote nesiahli svojou rukou sebe dole, so zámerom aspoň "pooholiť" ...okrem iného.