nechajt ich tak.100 ludi 100chuti .a co nech su kazdi mame nieco .kebi som mal kamarata emo tak ho skusim konverzovat na nieco ine.alebo dat mu pocit dolezitosti abi sa nereezal. ale ci bi sa mi to podarilo hadanka ALE emacky su pekne.
Ja som šalela od nudy, tak som trieskala do klávesnice. Ale inač potom som po písmenku ku každému „slovu“, teda akože za každú medzeru na začiatku napísala FEKÁLIE.
Zdržuji se hlasování. Nejsem emo, ale emaři mi nevadí.. Spíš ti, co je odsuzují. Mám spolužačku, která emo je. Celá třída ji kvůli tomu odsuzuje - a já za ní stojím. Holky jí řekli, žer jestli se ještě nepokusila spáchat sebevraždu, tak není emo. a jestli to má za sebou, že není normální. Ale o tom emo není! Je to normální styl, stejně jako ostatní. Skejťáci vám nevaděj. Emo vzniklo od slova emotional, tj. emoční či podobně. Prostě to jsou lidi, kteří se nebojí ukázat, co cítí. Když jsou smutní, brečí, když mají radost, smějí se. Vy byste se asi styděli, brečet na veřejnosti, protože vám umřela kočka? Tak je nechte na pokoji!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Skúste tam nájsť nejaké slovo...
...jknčuiwtčhuýdruitrčwčhuwčhurčučhuuerruiodgtrfhunhufrháíkhzýtrčiotrýwebhjbhkwečsgzihrxdfxc...
jebnute moznosti
ale co sa tyka otazky tak jedno dievca,nemenujem,lebo som zabudla nick,hovori ze v kazdom je kusok ema