Ja sOm tAq eMo zE NiK NiEyE WiAc eMo a wRaWtE Si čO XcEtE.. EmO Ye nAy a wShEtCi sO EmO NiE SuUu sUuU UuUbOhEe dEcKaAa.. a eShTe pRe iNfO EmO Ye o eMoOoCjAaAx a nIe o rEzAnIi a tO Ma nA RuKe pOsHkRiAbAlA MoYa mačka.. xapete?!!!!!!!!!!! XD totlane zmagoreny ludia a to som pouzila birdzovi emo slovnik za huste
no nevem co ma kazdy proti EMO...sak EMO je normalne ako kazdy styl ci hip hop rap metal alebo co este proste ked niekto emo chce byt tak nim bude...Vela ludi si mysli ze EMO je o rezani si zil,ze su to fetaci a podobne blbosti ..ale to su na velkom omyle lebo EMO je zalozene na citoch a ked sa nehabi emak alebo emacka vyjadrit svoje city hoci kde a hoci kedy tak moze kaslat na obliekanie a podobne,lebo emo je hlavne o citoch a nie o tom co si vedsina ludi o nich mysli....ja sama som bola emo a nevidim na tom nic zle a nikdy ani nebudem proste je to normalne...nik nemoze byt rovnaky preto sme vsetci odlisny a kazdemu sa paci nieco ine a preto ho hned ludia nemusia odcudzovat a hlavne ked je emo....proste ked sa im nieco nepaci na emo tak to je ich chyba ale nemusia o nich kecat sprostosti..!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov