ale v poslednej dobe mám nechcenú odvykačku. fajčím. a čo. nehanbím sa za to...
každý sa snaží prestať - ja NIE. chcem fajčiť, budem fajčiť. nie som debil čo fajčí, lebo fajčí každý, fajčím, lebo mi to robí dobre. každú chorobu som vždy liečila fajčením a vždy mi to pomohlo takže ďalej neriešim...
cigaretku som už mal párkrát k hube priloženú - ale len z čistej recesie, prítomní mali z toho celkom slušnú zábavu (hlavne keď sa mi ju na prvý krát podarilo chytiť za opačný koniec a popálil som sa
ako môže niekto fajčiť len občas??tak buď fajčím alebo nie...to sa asi nedá nebyť závislým...a ak som už raz závislý tak nemôžem fajčiť len občas...či?
fajcim... niekedy v 12-13 ma na cigy naucil byvaly... a drzi ma to doteraz... cize uz takmer 4 roky som pravidelny fajciar... stale zavislacim na cervenych marlborkach a nechcem prestat... chuti mi to a budem fajcit nadalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
každý sa snaží prestať - ja NIE. chcem fajčiť, budem fajčiť. nie som debil čo fajčí, lebo fajčí každý, fajčím, lebo mi to robí dobre. každú chorobu som vždy liečila fajčením a vždy mi to pomohlo takže ďalej neriešim...
FAJCENIE na fotografiach[ak sa vydaria] JE COOL
a sam som fajciar
od 11-15 som fajčila pravidelne. Potom som prestala.
Chvíľku som mala pauzu a teraz zas každý deň. Ale nefajčím veľa...tak akurát.
súhlasím s @314r , na fotkách vyzerá dym...úplne nadpozemsky