Nie, ale keby som bol napríklad hokejista, asi by som dodržiaval tie najznámejšie povery, že sa nesmie zdvíhať nad hlavu ten pohár pre najlepší tím základnej časti NHL, neholenie sa počas play off a podobne. Ani neviem prečo, ale mal by som z toho taký blbý pocit,že ked som zdvihol tento pohár,tak Stanley Cup už nezdvihnem.
@kierkegaard ja som kedysi pozerala vela videi, kde natocili ducha, alebo podobne veci... ja viem, ze to pokojne mohla byť praca pocitaca, ale predsa... ja casto chodim domov z roboty na biku po tme, idem aj cez úsek, kde nie su lampy a cez tento usek vedu kolajnice, kde prednedávnom vlak zrazil motorkara... tak ma to tam občas napadne, že či tam nie je niekde jeho nepokojna dusa
Jasné že nie. A to ak všetci moji spolužiaci- jeden dostáva od otca červené náramky ( ešte aj rodičia ho v tom podporujú!!), druhá hovorí, že na prvý deň v roku sa nemá jesť mäso lebo to prináša nešťastie či čo, tretia má nad posteľou lapač snov či čo...
Proste psycho. A ja ich stále nejak zahriaknem abo tak...
Jediná poverčivosť, ktorá sa u mňa dá nájsť je viera v Boha, ja to ako poverčivosť neberiem samozrejme, ale príliš pragmatický človek to tak môže nazvať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Proste psycho. A ja ich stále nejak zahriaknem abo tak...
Jediná poverčivosť, ktorá sa u mňa dá nájsť je viera v Boha, ja to ako poverčivosť neberiem samozrejme, ale príliš pragmatický človek to tak môže nazvať...