zvlášť keď vidím, aké sú všemožné iné mená a že by som ešte teoreticky mohla skončiť s nejakým mužským menom (alebo by som bola chalan so ženským), tak som nadmieru spokojná
tak mal som sa volať Filip a sestra Angelika ale nakoniec našich osvietilo a voláme sa Dávid a Dominika hoci si ma mýlia a hovoria mi Dominik. Ale tak Filip by som nechcel byť, nie žeby to bolo škaredé meno ale predstavujem si pri tom delfína Flippera ... a preto sa ku mojej osobe vôbec nehodí a Angelika no comment
Volám sa Lívia a nie nemôžem povedať že som s ním spokojná, viem si k sebe predstaviť aj krajšie mená to moje nie je nejak extra populárne ....napríklad by som brala Lili (síce ma tak ajtak všetci prezývajú ale nemám to rada pretože sa tak nevolám) alebo Ema alebo aj taká Olívia by bola lepšia
v pohode. nemala som ho rada ako malá, ale teraz už fajn. jediné, čo ma štve, je, keď ma ľudia stále volajú plným menom, namiesto toho, aby to nejak skrátili.
mne sa napríklad nikdy nepáčila iná verzia od mena Alex(Alexandra) že Saša.... fuuuuuuuuj to je jak šašo a to slovenské slovo nenávidím, tak isto ako aj zobrazujúcu tú postavu že šašo.
Silvia.. Viete co, mne je to v podstate uplne pri riti... Ale ked to zvazim, hej, moje meno sa mi paci, pokym ma niekto nezacne volat Silvinka, Eisinka, Sisuska, Silvitka, Silvulienka, atd.. to je potom..priserne.. maximalne tak Siska, ale.. Proste Sisa, Silvia alebo Silva, tp je tak najlepsie..
nie. nenávidim keď ma volakto osloví Monika, fakt,..teda doma a od starých rodičov a tak od rodiny to znesem..ale keď ma tak osloví volakto s kamarátov je to celé zle. Ale zas neviem aké iné meno by sa mi hodilo, mne sa páčia všetky tie prezývky čo mám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
A ja som mal byť Regina! :´(
(ale chcem pokračovanie, chcem!
Ako si sa volala? O___o
No ja nepoznam moc ludi s mojim menom tak mi to vyhovuje. Ale keby bolo kratsie, nevadilo by mi to
Chcela by som nejaké nevšednejšie, alebo typicky slovenské.
Keď Karin je také....nijaké.
Ne jak mojej kamosky rodicia....dali svojmu malemu co sa teraz narodil meno Pascal :////
Kedže sa nevedeli dohodnúť rodičia mám dve,a celkom sa mi tá kombinácia páči
a inak som mala byť vraj Dominika, hm ..