Tak čo ako ste na tom vy? Ste spokojní s tým ako vyzeráte alebo ste z tých, ktorý sa neustále sťažujú na to, ako vyzerajú? Alebo vám na tom napríklad nezáleží? Je aspoň nejaká časť vášho tela ( napr. oči, pery, atď), s ktorou ste spokojní?
ja sa nesťažujem. teda nie iným. ale pre vlastný dobrý pocit sa snažím niečo so sebou robiť. inak to pred inými nejak neriešim.možno tak mami abo kamošky sa občas spýtam
úprimne? ako kedy..ale niekedy mávam depky ale potom ma to zase prejde a táák ale mali by sme byť radi taký aký sme no niéé ? a ja tiež nie som nejakáá miss-ka alebo čoo ale zas nemyslím si ani že som úplný loser
nie som spokojny v tom zmysle, ze by som sa uspokojil s tym, co viem, co mam, aky som...ale to, ze mam plno nedokonalosti ani nesposobuje, ze by som bol v dakych depresiach...hoci niekedy sa na seba pre svoje nedostatky hnevam....cize spokojny nie som, ale ani nie som prilis nespokojny - myslim, ze tak vyvazene
moje telo je zdravé a funguje ako má, takže nemám právo sa naň sťažovať skôr by som popracoval na mojich vnútorných nedostatkoch ale tak jednoduché to zas nieje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
nikdy nebudem spokojná sama so sebou
jediné čo sa mi na sebe páči sú moje pery,oči, ruky a nohy
inak som. pariram.
@qirqi s ktorými nie si? Teda ak o nie je tajomstvo
Na povahe,vedomostiach a tele sa snažím pracovať,horšie je to s tým xsichtom.
@hasky klobúk dole za tento názor
@klaudiqaaa prečo, že momentálne?