Velmi, ale s ohladom na to, ze je to podnajom pocas studia.
O 10 rokov tu rozhodne uz nechcem byt, ale momentalne mi velmi vyhovuje hlavne poloha - vsetko blizko, vsade blizko, ale vidim z okna aj ine veci ako ne konecne metre betonu. Spolubyvajuci su top (noci nas do konca roka dvaja opustia a som z toho zdeptana uz teraz ), akurat ma serie, ze je tu par kusov nabytku, ktore sa nijak nedaju vyuzit a su to hnusne spatne opachy chytajuce peach.
s mestom som celkom spokojný, je to príjemné odľahlé mesto, rovnako blízko všade, len to počasie je nadmieru depresívne, ale už nemám 15, aby ma deptalo počasie, len by som radšej dačo ako na Slovensku. @jantebont
Na to, že je to prvý prenájom je fakt úžasný. Zrekonštruovaný, pekne zariadený, s krásnou dostupnosťou - všetky tri linky metra do 7 minút cesty, všetko po ruke - pod domom tri krčmy, tri večierky, z toho jedna otvorená až do tretej, hneď vedľa baráku kino, veľké nonstop tesco 10 minút, do práce to mám 18 minút a nočák sem ide každých 15 minút takže totálna bomba fakt trochu ma sere, že vidím ostatným ľuďom do okien (a oni mne), dosť ma sere, že tie okná sú pôvodné, čo sa len tak nezmení, lebo žijem v takej tej starej budove v širšom centre a treba na toto veľa povolení a tak.. s hlukom prekvapivo nemám problém, ale celkom prefukuje... a hlavne má ten byt 30 metrov štvorcových, takže sa po istom čase budeme musieť presťahovať, aj keď som nadmieru spokojná a budem hľadať niečo v tejto lokalite.
Dosť si to dojebal s tými možnosťami, stačilo jednoduché áno a nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
O 10 rokov tu rozhodne uz nechcem byt, ale momentalne mi velmi vyhovuje hlavne poloha - vsetko blizko, vsade blizko, ale vidim z okna aj ine veci ako ne konecne metre betonu. Spolubyvajuci su top (noci nas do konca roka dvaja opustia a som z toho zdeptana uz teraz ), akurat ma serie, ze je tu par kusov nabytku, ktore sa nijak nedaju vyuzit a su to hnusne spatne opachy chytajuce peach.
Dosť si to dojebal s tými možnosťami, stačilo jednoduché áno a nie