v detstve som to meno neznášala, už ho mám rada. najmä cudzákom sa veľmi páči. mehehe.
akurát ma nasiera, že furt som si nezvykla na to, že dnes je nás už viac (do strednej som žiadnu inú takú nestretla), a keď niekoho počujem na ulici kričať moje meno, tak sa automaticky otáčam
@purenarcissism Jedna moja byvalka tiez neznasala svoje meno, tak som jej polroka inak ako Fero nepovedala a po vsetkych tych divnych pohladoch na ulici, ktorymi ju ludia castovali, zacala mat svoje meno dokonca celkom rada
@salkoo to je strašné! v Česku nech si Davidujú koľko chcú,na Slovensku je to s dlhým Á aj v kalendári,aj v mojom rodnom liste aj všade strašne ma to vytáča je to otrasné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Tutu anketu som zalozil preto lebo poznam vela ludi co by sa napr. chceli aj teraz inak volat.
akurát ma nasiera, že furt som si nezvykla na to, že dnes je nás už viac (do strednej som žiadnu inú takú nestretla), a keď niekoho počujem na ulici kričať moje meno, tak sa automaticky otáčam
vymyslite mi nové
Vies, co to znamena?
@lochnessko to je fakt
Akurát trošku blbé mám to, že som Ivo a nie Ivan a všade kde poviem že Ivo tak ma hneď píšu ako Ivan a musím ich opravovať
Mne sa paci na teba skor Karol To je take pekne meno pre nasu Pjur
ale aj krstné meno Ester je dosť nezvyčajné .
a to moje meno je v pohode ale zato prezvisko to je prekliate
Nemám ho veľmi rada, ale stále lepšie ako Zuza, či Kaťa, ako sa volá každá druhá žena
Ale stále sa mi páčili mená ako Silvia, či Sandra... a Lea! (ach)
P.S: gramatika ti niečo hovorí?