snívam, že príde deň keď ľudia sa už nebudú biť do pŕs "ja som Slovák, ty si Maďar" (preboha kto na Slovensku je čistý Slovák?), prestanú "byť hrdí na svoj národ" (byť hrdý na niečo čo spravili ľudia pred mojím narodením a jediné, čo majú so mnou spoločné je, že sa narodili tam kde ja).... takisto dúfam, že raz príde deň keď sa deti budú od útleho veku učiť okrem materinčiny aj "univerzálny" jazyk (napr. angličtinu) aby ho ovládali, tak prirodzene ako svoj materinský a knihy a články by sa prekladali (hneď po napísaní) len do tohto jazyka a nikto by už nemal problém, že tieto skriptá sú len v angličtine a tieto len v ruštine a číta sa mi to náročnejšie a zle sa mi z toho učí...
v USA je bežné, že človek sa počas života niekoľkokrát presťahuje z jedného kúta krajiny do druhého .... och, bodajby to fungovalo na celom svete a ja by som každých 5 rokov mohol žiť niekde inde a nemal problém so zaradením.. spoznať nové miesto, nových ľudí a o pár rokov ísť ďalej....
och, koľko nešťastia už xenofóbia a rasizmus priniesol, však sme všetci rovnakí ľudia.... hádam to raz všetci pochopia a nebudú už viac riešiť národnosť...
a hádam politiky budú také previazané, že problémy ako globálne otepľovanie, veda a výskum, drahé investície ako lety do vesmíru sa budú riešiť globálne a teda efektívne
P.S.: milujem pomaranče a banány a vážim si globalizáciu, čo mi ich priniesla do billy
P.S.2: zbičujte ma teraz všetci, som pripravený
P.S.3: aj tak je to len sen, ktorého uskutočnenia sa asi nedožijem....
Globalizacia vytrhla stovky milionov ludi z absolutnej chudoby. Len ignorant s tym moze mat problem. Btw odporucam precitat malicku knizku "I pencil", ktora popisuje globalizaciu v praxi.
Alebo pozriet toto video, ktore zas popisuje ake je neskutocne nakladne vyrobit cokolvek od zakladov
No jasné že som proti, lebo to Židia vymysleli pred 2000 rokmi aby nám sem mohli poslať Moslimov.
Minule som inak tak rozmýšľal prečo sa všetci tí konšpirátori vlastne obávajú tej podstaty NWO že jeden národ, jedna mena, jedna viera a strašne proti tomu "broja"-rozumej veľa vypisujú po nete... Jaj teraz ma napadlo. Lebo to keď sa cirkvi a Boha vzdáme tak príde ancikrist na svet a všetkých nás zatratí. Teda všetkých okrem tých čo nás varovali...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Áno som za / Nie som proti
» pravykatolik.sk/2016/03/27/vide...
v USA je bežné, že človek sa počas života niekoľkokrát presťahuje z jedného kúta krajiny do druhého .... och, bodajby to fungovalo na celom svete a ja by som každých 5 rokov mohol žiť niekde inde a nemal problém so zaradením.. spoznať nové miesto, nových ľudí a o pár rokov ísť ďalej....
och, koľko nešťastia už xenofóbia a rasizmus priniesol, však sme všetci rovnakí ľudia.... hádam to raz všetci pochopia a nebudú už viac riešiť národnosť...
a hádam politiky budú také previazané, že problémy ako globálne otepľovanie, veda a výskum, drahé investície ako lety do vesmíru sa budú riešiť globálne a teda efektívne
P.S.: milujem pomaranče a banány a vážim si globalizáciu, čo mi ich priniesla do billy
P.S.2: zbičujte ma teraz všetci, som pripravený
P.S.3: aj tak je to len sen, ktorého uskutočnenia sa asi nedožijem....
Alebo pozriet toto video, ktore zas popisuje ake je neskutocne nakladne vyrobit cokolvek od zakladov
Minule som inak tak rozmýšľal prečo sa všetci tí konšpirátori vlastne obávajú tej podstaty NWO že jeden národ, jedna mena, jedna viera a strašne proti tomu "broja"-rozumej veľa vypisujú po nete... Jaj teraz ma napadlo. Lebo to keď sa cirkvi a Boha vzdáme tak príde ancikrist na svet a všetkých nás zatratí. Teda všetkých okrem tých čo nás varovali...