ano je to dobry napad.. lebo napriklad ked si uz niekto za niecim nestoji ma iny nazor ako vtedy a predsa len kolko veci by sme zmenili keby sme mohli .. a tak keby bola moznost tak by to isto vela ludi vyuzilo
suhlasim sice s vami v tom, že sa tým napravia gramatické chyby, ale dal som neviem, lebo načo by sa ludia učastnili ankiet, ktoré si autor napr. po hodine vymaže. Nebolo by to potom pre účastníkov ankiet ponižujúce a strata času? Myslím, že tú gramatiku, či formu otazok a odpovedi by si mal každý autor vopred premysliet, skontrolovať po sebe a až potom odoslať.
áno, pretože raz som napisala diskusiu a zobrazila sa mi tam jedna veta..a vsetci na to reagovli posmeskami a podobne a ked som tam ziadala admina aby to vymazal, tak nic
no pri tolkych odpovediach "ANO" si myslim ze by admini mali nad touto moznostou silno pouvazovat aspon co sa tyka ankety...tie sa nedaju zakladat kazdu chvilu ako forum
ja som za nie, nech ludia rozmyslaju predtym nez nieco zalozia... a nie ze,ved co,zalozim si diskusiu a ked budu mat nazory s ktorymi nesuhlasim tak to zmazem...
dal som ano, ale zasa... ked je to tak zabavna diskusia typu "chalan si sam dal fajku a potom mna vylizal, mozem byt tehotna?" a taky @holyknight tam nieco uplne zadere (na ucet zakladatela/ky) tak si to potom dotycny/a hned vymaze, a ja by som sa potom ani nestihol zasmiat.. mne to vyhovuje aj takto
Podľa mňa je to totálna volovina, ako vravel stage ...
K oprave gramatických chýb kľudne stačí, aby mali admini prístup k oprave nadpisu napr., či prvého príspevku ak ho zle zobrazí ako petike ...
Bolo by vrcholne nefér, ak by si mohol človek vymazať vlastnú diskusiu napr. len kvôli tomu, že sa nevyvíja tak ako by chcel ... A kvôli tomu by zmizli názory všetkých ľudí ...
a to už by bolo o čom, keby sa dali mazať po týždni?? myslím že autorovi tejto ankety išlo o to, aby si ľudia mohli sami zmazať vtedy, keď sa pomýlia. nie keď sa im proste prestane páčiť....
no skor by som navrhoval aby mal moznost uzivatel svoju anketu tzv. locknut. to znamena ju ukoncit z tym ze uz sa nedaju pisat komentare. lebo poniektore komentare na niektore temy sa uberaju zlym smerom(nadavki,urazki, a podobne...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
bola by som hlavne za to, aby sa dali mazať videá z tv
to znaci nastavim limit na 2 3 dni a bude..
a potom povedzme po urcitom case ak by to slo by sa mazali same..
povedzme ak chcem nieco zistit dam anketu zahlasuju mi ludia.. a potom si to zmazem..
Kazdy by si ma predsa zamysliet pred tym,ako nieco zalozi...
presne tak...to tu bude ešte vacsí bordel ako je teraz..aby si každý mazal diskusie, len preto že nerozmýšľa a pýta sa na kraviny..
Ale ak napríklad až po týždni a viac od založenia diskusie tak som za.
K oprave gramatických chýb kľudne stačí, aby mali admini prístup k oprave nadpisu napr., či prvého príspevku ak ho zle zobrazí ako petike ...
Bolo by vrcholne nefér, ak by si mohol človek vymazať vlastnú diskusiu napr. len kvôli tomu, že sa nevyvíja tak ako by chcel ... A kvôli tomu by zmizli názory všetkých ľudí ...