neviete niekto ako pribrať do stehien? mam strašné chudé stehná a potrebovala by som do nich nabrať nejaké tie ženské tvary pretože to vyzerá strašne jem veeeľa ale mam také gény..takže neviem či sa to dá vôbec ovplivniť...
ano, len davaj bacha na techniku, pri drepoch so zavazim je vacsie riziko ze to budes robit zle a domrdas si chrbat/kolena.
Inak vyborny cvik je pistol, drep na jednej nohe, nemusis to robit ani so zavazim, na zaciatok je to peklo aj bez. Najdi si na youtube "pistol squat" a uc sa.
najprv zacni s mensimi vahami a osvoj si techniku potom prejdi na vacsie .. co sa tyka stravy vela bielkovin a sacharidov..na zaciatok ti protein netreba hlavne pravidelna strava a cvicenie
vsetci pisu drepy, akoby to bol jediny cvik
na stehna su lepsie vypady, tie ti vyformuju kvadricepsy, drepy su skor na zadok a na bocne stehna, nie predne
najlepsie su podla mna plyometricke vypady nez klasicke alebo take zakopavanie s cinkou pod kolenom na hamstringy a este by som skusila sumo drepy (na siroko) na vnutorne stehna, ak budes kombinovat tieto cviky, stehna sa urcite zvacsia na svaloch
@momoglamorous ver ci never klasicke drepy su najlepsie na objem stehien - nehovorim ze nema nic spolocne so zadkom to je len bonus - vypady u mna praveze viac zaberaju na zadok ako na stehna
@poklakni ja nemusim verit/neverit, vravim to z vlastnej praxe, hentake posilovacky cvicim 3-4x do tyzdna a viac som zvalovej hmoty do stehien nabrala z vypadov a este davno aj obycajnim chodenim po schodoch
@pika po 2 tyzdoch a to podotykam som cvicila len s vlastnou vahou, teraz cvicim silovy kruhovy trening s 5kg jednoruckami a nabrala som este viac aj do ramien a do stehien, ale tak akurat, nic prehnane
@pika no s cvicenia pribrat cvicia preto ze chcu schudnut nie? ked budes sa stravovat rovnako ako doteraz a nezmenila si sa, tak ver ze ked budes cvicit pri rovnakej strave tak sa ti to zmeni ani nie na svali ale na slachovitost, strava je dvolezita pri cviceni, nerob nic sed na zadku napchavaj sa potom ked sa to naplni tak zacni makat a vymodeluj cvikmi ako potrbujes a mnielen drepmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inak vyborny cvik je pistol, drep na jednej nohe, nemusis to robit ani so zavazim, na zaciatok je to peklo aj bez. Najdi si na youtube "pistol squat" a uc sa.
najsor som si ani nemyslelaze sa to da a teraz ho uz zvladam bez problemov
na stehna su lepsie vypady, tie ti vyformuju kvadricepsy, drepy su skor na zadok a na bocne stehna, nie predne
najlepsie su podla mna plyometricke vypady nez klasicke alebo take zakopavanie s cinkou pod kolenom na hamstringy a este by som skusila sumo drepy (na siroko) na vnutorne stehna, ak budes kombinovat tieto cviky, stehna sa urcite zvacsia na svaloch