Baby chcem sa vás spýtať ako trávite so svojou polovičkou víkendy.Nemám žiadny nápad čo by sme mohli robiť než byť zalezený vnútri pri televízory a stiahnutých filmov alebo stále vysedávanie v kine a cez leto sem tam na kúpalisko. Môj partner je skôr tak
ved ak máte blízko prírodu choďte sa tam prejsť, alebo len vonku cez leto zahrať hry ako volejbal a také....s kamarátmi si sadnite niekde kde je pekne a príjemne pokecať...hocikde alebo sa len presjť...alebo ked je v meste oblúbená kapela na ňu zájsť...trošku si to spestriť...jeho už nejako donútiš nahoď očká a je to
ja s mojim chodime do posilky a celkom pri tom ubehne cas... inac tiez mierny stereotyp, ale tak kedze obaja pracujeme tak tych par hodin oddychu pri telke a filmoch padne kurva vhod....
najhorsie je ked si v kuse pripustate ze je nuda, ja ked zrovna nemam chut na nicnerobenie, tak ho radsej donutim k spolocnemu umyvaniu auta alebo naposledy mi pomahal ucit sa na statnice, a pod. len nech nesedime na riti...
Podľa mňa by ste mohli isť napríklad do ZOO, alebo na nejaké kolotoče. (príde mi to mile), alebo potom prechádzy v prírode, zorganizujte s kamarátmi nejakú akciu, alebo chatu, Chodte napríklad na bowling, na plaváreň, možností je veľa, len si pestro naplánujte víkendy.
ja a môj partner jazdíme takže občas skejtpark a tak, výletíky napr do BB, ZV a po kadejakych mestečkach , zvykneme chodiť do nášho familiarneho domčeku kamaratovho a robíme hudbu
@zuzulina ked uz v 20 rokoch stereotyp, co to bude o 30 rokov...
kazdopadne, mas moznost bud 1) vymysliet nieco co budete moct robit obaja, bude vas to bavit a zaplni vam aspon isty cas alebo 2) vymenit stareho za ineho ktory nebude taky domased
@16 jj alebo ak ta uz nebavi mohla by si si ist "uzivat zivot"
/sarkazmus
Aby sa to dalo rozumne zanalyzovat potrebujeme vediet o tebe a o nom iste veci...
Pracujete ? Kde ? Studujete ? Co ? Ake mate zaluby ? Kolko casu travite s kamaratmi ?
Totizto aby ti uplne nepreplo z ponorky musis bud viacej casu travit s kamaratmi alebo navrhnut nieco ty. Ak ti chyba rozmanitost toho co budete robit spolu musis prist s napadom hlavne ty...alebo sa s nim porozpravaj. Vies ak niekto po praci ma este vymyslat ako zabavit svoju partnerku ked je unaveny ako svina tak....A nemusi to byt len kopac v uranovej bani. Interakcia s ludmi velmi vycerpava...
Hlavne by si si mala uvedomit ze partner nie je tvoj kamarat s ktorym spavas..Nemoze ta naplnit on a ani nikto iny ked sa sama nevies zabavit. Ak chces aby nebol domased...vymysli nieco ty...parkrat ho vytiahni niekde alebo postav pred hotovu vec. Musi tam ist a basta. A potom sa porozpravajte a povedz mu ze to iste ocakavas od neho aj ty.
Tvoj priatel si zvykol na urcity stereotyp, ktory mu zjavne vyhovuje...Kazdodenny ritual. A ono to nie je vzdy zle...ked sme unaveny, psychicky vycerpany len chceme s niekym sediet / lezat ...dotykat sa ho a na nic nemysliet.
Hovorim o aktivite z tvojej strany pretoze sameho od seba ho to urcite netrkne...a tebe to bude vadit, budete sa hadat a rozidete sa kvoli takejto vine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
najhorsie je ked si v kuse pripustate ze je nuda, ja ked zrovna nemam chut na nicnerobenie, tak ho radsej donutim k spolocnemu umyvaniu auta alebo naposledy mi pomahal ucit sa na statnice, a pod. len nech nesedime na riti...
hrajte spoločenské hry napr. karty, človečko a hrajte aj o niečo, súťažte medzi sebou, chodievajte do fitka, na plaváreň, na bowling, do parku...
kazdopadne, mas moznost bud 1) vymysliet nieco co budete moct robit obaja, bude vas to bavit a zaplni vam aspon isty cas alebo 2) vymenit stareho za ineho ktory nebude taky domased
...mne stereotyp zabil vzťah..a to je už čo povedať
/sarkazmus
Aby sa to dalo rozumne zanalyzovat potrebujeme vediet o tebe a o nom iste veci...
Pracujete ? Kde ? Studujete ? Co ? Ake mate zaluby ? Kolko casu travite s kamaratmi ?
Totizto aby ti uplne nepreplo z ponorky musis bud viacej casu travit s kamaratmi alebo navrhnut nieco ty. Ak ti chyba rozmanitost toho co budete robit spolu musis prist s napadom hlavne ty...alebo sa s nim porozpravaj. Vies ak niekto po praci ma este vymyslat ako zabavit svoju partnerku ked je unaveny ako svina tak....A nemusi to byt len kopac v uranovej bani. Interakcia s ludmi velmi vycerpava...
Hlavne by si si mala uvedomit ze partner nie je tvoj kamarat s ktorym spavas..Nemoze ta naplnit on a ani nikto iny ked sa sama nevies zabavit. Ak chces aby nebol domased...vymysli nieco ty...parkrat ho vytiahni niekde alebo postav pred hotovu vec. Musi tam ist a basta. A potom sa porozpravajte a povedz mu ze to iste ocakavas od neho aj ty.
Tvoj priatel si zvykol na urcity stereotyp, ktory mu zjavne vyhovuje...Kazdodenny ritual. A ono to nie je vzdy zle...ked sme unaveny, psychicky vycerpany len chceme s niekym sediet / lezat ...dotykat sa ho a na nic nemysliet.
Hovorim o aktivite z tvojej strany pretoze sameho od seba ho to urcite netrkne...a tebe to bude vadit, budete sa hadat a rozidete sa kvoli takejto vine.