Ahojte.Mám 16/164/50. Moje stehná však majú 53-54 cm. Potrebovala by som schudnúť 1-2 cm.Prosím,dáte mi nejaké rady? Beh nechcem.Asi týždeň a pol cvičím na stacionáry 40 min,prevodovka 1 (najľahšia) a tep mám 145-160.Potom cvičím ešte na bodytrimer.pomoc(
Zriekla som sa pečiva,jogurtov,sladkého a slaného... Cvičím na body trimmeri to je na posilnenie stehien... A na biku ako som písala hore. Bojím sa,že namiesto toho aby som schudla,tak priberiem. Myslíte,že ak by som bez cvičenia schudla 2 kg,tak schudnem aj v nohách? Hoci si nemyslím,že mám zlú váhu.... Ale tie nohy....
@kierkegaard necítim sa dobre... Pripadám si zle. Keby mi aspoň nevraveli v škole,že mám blbé stehná,tak by som to neriešila. ale chcem mať pekné nohy...
na bicykli naberies podla mna dost praveze svalov co ti este zhrubnu tie stehna ja by som dala ten beh - ale samozrejme treba dodrzovat aj nejake zasady, ze nesmies si pred behom napchat zaludok, lebo potom jasne, ze ti moze byt z toho az zle. skor len nejaku lahku svacinku a hned to bude lepsie.
alebo si pozri napriklad nejaky pilates na vnutorne stehna, rozne cviky sa daju na YT aj na celom internete najst na konkretne partie.
ale su tu urcite povolanejsi ludia co ti poradia v tomto.
@andilecek to nie su velke stehna... ja mam tiez take ale nemam pocit zeby som vyzerala zle a ked zacnes cvicit na stehna najskor sa zvycsia o par cm kedze zacnes naberat viac svalstva takze nestaraj sa co ti hovoria lebo mas najskor lepsiu postavu ako oni. Nestrap sa okolím
...vieš o tom že všetci v škole sú v týchto vekoch kokoti?
"Keby mi aspoň nevraveli v škole,že mám blbé stehná,tak by som to neriešila. ale chcem mať pekné nohy..."
definuj "blbé". definícia že "také o ktorých mi ľudia hovoria že sú blbé" je naprosto hlúpa.
a defiunj "pekné". definícia že "také o ktorých mi ľudia hovoria že sú pekné" je naprosto hlúpa.
všeobecná rada: nespôsobuj si bulímiu a(lebo) anorexiu len kvôli tomu že ľudia okolo sú kokoti.
"necítim sa dobre... Pripadám si zle."
prečo? tipujem že preto že "iní ti vravia".
ak budeš svoju spokojnosť odvodzovať od toho čo ti iní vravia, tak ti celý život bude napiču, lebo "iní" sú kokoti.
riaď sa sebou. zíď z tej chorej a nebezpečnej cesty na ktorej teraz si.
nemá zmysel snažiť sa zavďačiť a vyhovieť iným, lebo iným sa nikdy nezavďačíš a nikdy im nevyhovieš, len ti tie zbytočné snahy dojebú a zruinujú celý život a psychiku.
@fakecocacolazero ja práve veľa nejedávam. Tak by som skúsila beh,ale zasa som veľmi pomalá... Len neviem,že keby som schudla dve kg,či by sa to odzrkadlilo aj na mojich nohách. Lebo brucho mám 63 cm,tam mi trčia kosti,ale nohy sú väčšie
Mne skôr príde take meh že to riešiš lebo ti spolužiaci v škole hovorili že máš blbe stehná a nahlodalo ti to sebavedomie... To je taká fajn cesta k PPP...
Skôr by som ti radila robiť niečo so sebavedomím a sebaprijatím.
Pozerala som si napr. Teri Blitzen... Hovorila na asku, koľko váži a bla bla bla.
Je menšia a stehná má o centimeter menšie. Lenže to tak vôbec nevyzerá. Keď sa na ňu pozriem,tak mi pripadá chudšia a keď sa pozriem na seba, mám blbý pocit. Nikdy som neriešila svoju postavu. A to myslím fakt nikdy. Neriešla som čo zjem. To až mesiac dozadu ma začalo trápiť. No a k tej Teri. Má teda o cm menšie stehná a vraveli jej,že pribrala.... Tak... Je to blbé no
Pozri
Decká sú idioti
(nie všetci, ale vedia byť)
ak by to neboli stehná, nájdu si niečo iné, lebo pôsobíš ako dobrý cieľ alebo tak
pozri sa na nich
nájdi všetky chyby, čo majú oni
nie sú ani zďaleka dokonalí, že?
tak prečo by si musela byť ty?
(podľa rozmerov sa mi nezdá, že by malo byť niečo zle, ale chápem, že každý má svoje ideálne predstavy)
ono vždy, keď sa aj plne nezmieriš sama so sebou, sú vždy možnosti, ako odpútať pozornosť od miest, s ktorými nie som spokojná
a neviem, kto je Teri, ale ľudia na nete sú idioti a budú riešiť aj to, že niekto má na pravom oku mihalnice o pol milimetra dlhšie ako na ľavom, tým sa neriaď
@andilecek Veď hej, ja to beriem. Dobre ti hovorí @11 skús prijať samu seba takú aká si, to je najlepšie. Vieš, niekomu sa plnšie stehná aj páčia. Samozrejme športuj ďalej, to je len a len dobre.
budem sa opakovať
sú oni dokonalí?
nie
smej sa ty im
nemusíš priamo do očí
ale zakaždým, keď budeš počuť niečo zlé na seba, oponuj im aspoň v duchu tým, že čo sa ozývajú, keď sami *domysli si konkrétnu nedokonalosť*
ak chceš cvičiť, aby si mala zo seba dobrý pocit, cvič, endorfíny ti isto prospejú
ale nechoď kvôli tomu do extrému a jedz poriadne, neubližuj si kvôli iným
@kierkegaard
Ale tak vytvarovať si stehná, aby som ich mala pod zadkom menšie... Dosť by mi to dodalo sebavedomie (teda,podľa ostatných štíhlych dievčat usudzujem). Len ako? Tým bikom mám strach,že priberiem viac,než mám. Body trimmer asi veľa ľudí neskúšalo a ďalej neviem čo. Možno teda ten beh,ale nebaví ma
k ostatnemu sa mi reagovat nechce; schudla som zo stehien aj ruk odkedy robim intermittent fasting, prve dva tyzdne 8-16, teraz 6-18 a cvicim len s vlastnou vahou a vacsinou cviky na chrbticu (takze 90% vysledok ovplyvnil sposob stravovania sa). jem sladke (ovocie) aj tuky (oriesky, avokado, kokosak), jogurty nezivocisne, aj pecivo v malom mnozstve, len take co pozostava predovsetkym zo semiacok. nemusis sa obmedzovat, len urobit zopar mudrych nahrad a nerobit debilne diety, z ktorych budes akurat tak podvyzivena a ked s nimi skoncis tak vsetko naberes naspat s extra kilami. a hlavne si nevybuduj nejaku poruchu stravovania sa, centimetre a kila ta nemaju co zaujimat, dolezite je co vidis a ako sa citis.
1. tak strasne velmi suhlasim s midnajtom, az je mi to proti srsti. ako clovek tahajuci 12. rok rozne PPP, VOBEC ti to za to nestoji.
2. trenazery zamerane na nohy ti mozu sucasne pomoct zhodit tuk aj zvacsit svaly, alebo iba jedno z toho, alebo ani jedno. neplati, ze cvicenie nektorej partie = chudnutie z tej partie. ukladanie a ubytok tuku je podmienene geneticky a hormonalne. vezmi si z tejto informacie, co chces.
3. podla fotiek mas ukazkovu mainstreamovo peknu postavu. to, ze to nevidis, a ze sa ti niekto za nu posmieva (fakt mas 18? preboha ved uz na 2. stupni ZS je toto trapne a obohrane), je ovela vacsi problem, nez tvoj obvod stehna. celkovo ta naliehavost, s ktorou tu riesis svoju postavu, je dost alarmujuca, preto aj vidis take reakcie ludi, ake tu zatial su.
4. porovnavat sa s inymi ludmi a nejakymi centimetrami modeliek na nete.. fakt? naco? budu ta tvoje kamaratky alebo priatel alebo rodina merat a vazit, aby videli, ci si hodna ich naklonnosti?
vygugli si akekolvek porovnanie 'same weight different shape' alebo 'women try on one size clothes' a uvidis, ze nejake centimetre alebo kila alebo BMI vyzeraju uplne inak na roznych ludoch, a hlavne nic z toho nie je nad ramec fyzickej podoby dolezite.
Vážne...? Toto bude asi ten prípad ako keď v škole retardi zo zadnej lavice velkí frajeri, sa tak rozhliadli po trieda a jeden vždy zahlásil, že aha jak tam sedí a ako sa tvári a všetci ostatní HAHAHAHA... A potom to už trvalo tak dlho pokým ich to neprestalo baviť, alebo pokým "neboli krmený reakciami" ... A našli si ďalšiu obäť... kludne aj zpomedzi seba... stačí keď jeden zahlásil... A všetci ako ovce bez mozgu...
Však si chudá že zachvílu zmizneš... Nie chudnúť by si mala, ale cvičiť by si teda mohla keď už máš takú motiváciu. Každý má iné proporcie tela a každý by si mal svoje telo ktoré má udržovať ako vie. Keď raz máš športovú postavu, tak nemáš čo riešiť ohľadom postavy podľa mňa. Nech by akokoľvek vyzerala inak.
Ak chceš niečo robiť, tak cvič, postava sa zlepší tak ako dokáže vzhľadom na to akú máš. A vôbec to nemusíš riešiť. Je to proste tak. Lusknutím prsta to nezmeníš. ... Omg a čo záleží na nejakom názore dievčat...hľadáš si snáď chalana... Btw. Štíhle stehná = žiadny zadok .... a to chalanov neberie
na korčuliach alebo cvičením, behom ale ide váha dole aj z lepšieho jedálničku,, ja som trochu dala dole aj na váhe ako som bola na praxi a jedla som 1x za 8h
@Andilecek tuto čítaj @32 , ževraj tak dobre vravím že so mnou musí súhlasiť aj keď som jej ako človek naprosto nechutný už =D
ale inak fakt, nemáš nikde v postave žiadny problém. ale, a... to neber v zlom, nie je to tak myslené, ale... zdá sa že máš nejaký problém v psychike a v tom ako sa vnímaš. buď si sa nechala príliš dojebať tými kokotmi okolo, alebo aj bez nich si tam nejaký problém mala.
lebo s telom nemáš žiadny. celý tvoj problém je s hlavou, v tom ako svoje telo vnímaš. fakt seriózne naozaj.
čiže fakt seriózne naozaj sa na to vyjeb, alebo ak zistíš že sa ti nedá, tak s tým zájdi za psychológom.
a to myslím naozaj vážne a v dobrom, bez dojebávky, bez výsmechu, naozaj len ako dobre mienenú radu.
lebo sa to nezdá, ale taktéto problémy so self-imageom ťa môžu v priebehu pár rokov fakt natotálku zničiť. ako fakt natotálku.
a to by bola škoda.
...a to som vlastne len zopakoval bod 3 z toho čo napísala narazuvzdornaa, ale ju stojí za to počúvať, je to inteligentná silná ženská ktorá už vie dačo o tom čo je život nechaj si od nej poradiť
hlavne ten bod 3. ten hlavne rieš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
alebo si pozri napriklad nejaky pilates na vnutorne stehna, rozne cviky sa daju na YT aj na celom internete najst na konkretne partie.
ale su tu urcite povolanejsi ludia co ti poradia v tomto.
1. 18
2. "všetci v škole mi hovoria"
...vieš o tom že všetci v škole sú v týchto vekoch kokoti?
"Keby mi aspoň nevraveli v škole,že mám blbé stehná,tak by som to neriešila. ale chcem mať pekné nohy..."
definuj "blbé". definícia že "také o ktorých mi ľudia hovoria že sú blbé" je naprosto hlúpa.
a defiunj "pekné". definícia že "také o ktorých mi ľudia hovoria že sú pekné" je naprosto hlúpa.
všeobecná rada: nespôsobuj si bulímiu a(lebo) anorexiu len kvôli tomu že ľudia okolo sú kokoti.
"necítim sa dobre... Pripadám si zle."
prečo? tipujem že preto že "iní ti vravia".
ak budeš svoju spokojnosť odvodzovať od toho čo ti iní vravia, tak ti celý život bude napiču, lebo "iní" sú kokoti.
riaď sa sebou. zíď z tej chorej a nebezpečnej cesty na ktorej teraz si.
nemá zmysel snažiť sa zavďačiť a vyhovieť iným, lebo iným sa nikdy nezavďačíš a nikdy im nevyhovieš, len ti tie zbytočné snahy dojebú a zruinujú celý život a psychiku.
Skôr by som ti radila robiť niečo so sebavedomím a sebaprijatím.
vždy.
Je menšia a stehná má o centimeter menšie. Lenže to tak vôbec nevyzerá. Keď sa na ňu pozriem,tak mi pripadá chudšia a keď sa pozriem na seba, mám blbý pocit. Nikdy som neriešila svoju postavu. A to myslím fakt nikdy. Neriešla som čo zjem. To až mesiac dozadu ma začalo trápiť. No a k tej Teri. Má teda o cm menšie stehná a vraveli jej,že pribrala.... Tak... Je to blbé no
Decká sú idioti
(nie všetci, ale vedia byť)
ak by to neboli stehná, nájdu si niečo iné, lebo pôsobíš ako dobrý cieľ alebo tak
pozri sa na nich
nájdi všetky chyby, čo majú oni
nie sú ani zďaleka dokonalí, že?
tak prečo by si musela byť ty?
(podľa rozmerov sa mi nezdá, že by malo byť niečo zle, ale chápem, že každý má svoje ideálne predstavy)
ono vždy, keď sa aj plne nezmieriš sama so sebou, sú vždy možnosti, ako odpútať pozornosť od miest, s ktorými nie som spokojná
a neviem, kto je Teri, ale ľudia na nete sú idioti a budú riešiť aj to, že niekto má na pravom oku mihalnice o pol milimetra dlhšie ako na ľavom, tým sa neriaď
» www.insportline.sk/251/posilnovac-...
sú oni dokonalí?
nie
smej sa ty im
nemusíš priamo do očí
ale zakaždým, keď budeš počuť niečo zlé na seba, oponuj im aspoň v duchu tým, že čo sa ozývajú, keď sami *domysli si konkrétnu nedokonalosť*
ak chceš cvičiť, aby si mala zo seba dobrý pocit, cvič, endorfíny ti isto prospejú
ale nechoď kvôli tomu do extrému a jedz poriadne, neubližuj si kvôli iným
Ale tak vytvarovať si stehná, aby som ich mala pod zadkom menšie... Dosť by mi to dodalo sebavedomie (teda,podľa ostatných štíhlych dievčat usudzujem). Len ako? Tým bikom mám strach,že priberiem viac,než mám. Body trimmer asi veľa ľudí neskúšalo a ďalej neviem čo. Možno teda ten beh,ale nebaví ma
1. tak strasne velmi suhlasim s midnajtom, az je mi to proti srsti. ako clovek tahajuci 12. rok rozne PPP, VOBEC ti to za to nestoji.
2. trenazery zamerane na nohy ti mozu sucasne pomoct zhodit tuk aj zvacsit svaly, alebo iba jedno z toho, alebo ani jedno. neplati, ze cvicenie nektorej partie = chudnutie z tej partie. ukladanie a ubytok tuku je podmienene geneticky a hormonalne. vezmi si z tejto informacie, co chces.
3. podla fotiek mas ukazkovu mainstreamovo peknu postavu. to, ze to nevidis, a ze sa ti niekto za nu posmieva (fakt mas 18? preboha ved uz na 2. stupni ZS je toto trapne a obohrane), je ovela vacsi problem, nez tvoj obvod stehna. celkovo ta naliehavost, s ktorou tu riesis svoju postavu, je dost alarmujuca, preto aj vidis take reakcie ludi, ake tu zatial su.
4. porovnavat sa s inymi ludmi a nejakymi centimetrami modeliek na nete.. fakt? naco? budu ta tvoje kamaratky alebo priatel alebo rodina merat a vazit, aby videli, ci si hodna ich naklonnosti?
vygugli si akekolvek porovnanie 'same weight different shape' alebo 'women try on one size clothes' a uvidis, ze nejake centimetre alebo kila alebo BMI vyzeraju uplne inak na roznych ludoch, a hlavne nic z toho nie je nad ramec fyzickej podoby dolezite.
Však si chudá že zachvílu zmizneš... Nie chudnúť by si mala, ale cvičiť by si teda mohla keď už máš takú motiváciu. Každý má iné proporcie tela a každý by si mal svoje telo ktoré má udržovať ako vie. Keď raz máš športovú postavu, tak nemáš čo riešiť ohľadom postavy podľa mňa. Nech by akokoľvek vyzerala inak.
Ak chceš niečo robiť, tak cvič, postava sa zlepší tak ako dokáže vzhľadom na to akú máš. A vôbec to nemusíš riešiť. Je to proste tak. Lusknutím prsta to nezmeníš. ... Omg a čo záleží na nejakom názore dievčat...hľadáš si snáď chalana... Btw. Štíhle stehná = žiadny zadok .... a to chalanov neberie
ale inak fakt, nemáš nikde v postave žiadny problém. ale, a... to neber v zlom, nie je to tak myslené, ale... zdá sa že máš nejaký problém v psychike a v tom ako sa vnímaš. buď si sa nechala príliš dojebať tými kokotmi okolo, alebo aj bez nich si tam nejaký problém mala.
lebo s telom nemáš žiadny. celý tvoj problém je s hlavou, v tom ako svoje telo vnímaš. fakt seriózne naozaj.
čiže fakt seriózne naozaj sa na to vyjeb, alebo ak zistíš že sa ti nedá, tak s tým zájdi za psychológom.
a to myslím naozaj vážne a v dobrom, bez dojebávky, bez výsmechu, naozaj len ako dobre mienenú radu.
lebo sa to nezdá, ale taktéto problémy so self-imageom ťa môžu v priebehu pár rokov fakt natotálku zničiť. ako fakt natotálku.
a to by bola škoda.
...a to som vlastne len zopakoval bod 3 z toho čo napísala narazuvzdornaa, ale ju stojí za to počúvať, je to inteligentná silná ženská ktorá už vie dačo o tom čo je život nechaj si od nej poradiť
hlavne ten bod 3. ten hlavne rieš.