Mam na vas par otazok, tykajucich sa mozno trosku kurioznej temy, stolice, no prave o to by to mohlo byt zaujimavejsie, kedze birdz je miesto, (ako som si vsimol), kde sa ludia nehanbia vyjadrovat sa.
A este som zabudol jednu otazku: Ovplyvnuje vas psychicky, ak dlhsie nemozete ist na velku potrebu? Teda, ak mate tvrdu sotlicu, alebo ak sa nachadzate niekde, kde ju momentalne nemozete vykonat.
A dalsia otazka: Potrebujete na vykonanie velkej potreby nejake pohodove miesto, napr. sa nevyseriete tam, kde nie je toaleta umiestnena podla zakonov feng-suej? Alebo sa vyseriete aj vonku do krikov?
Na akom najextremnejsom mieste ste vykonavali velku potrebu?
ja ked seriem 2x do dna, uz mam dost, nie to aby som sedel na zachode pol dna
u mna je to ako kedy..obcas zeriem vsetko cely den a seriem 2x za den, obcas zeriem rovnake mnozstvo stravy a idem na zachod raz za 2 dni. pocas skoly sa obcas stane, ze aj 3 dn nic a na 4. niekedy poobede vecer idem
@trdelniiiq mna by skor porazilo keby som 3 dni nebol srat. asi sa nestravujes bohvieako. a moje vyprazdnovania vobec netrvaju dlho, myslim, ze je efektivnejsie vysrat sa 4krat lahko a rychlo ako 2krat pomaly a tazkopadne.
@etelnair fajčenie samo osebe by nemalo nijako, ale kombinácia káva+cigareta má podobný účinok ako preháňadlo, pretože nikotín a kofeín alebo proste zložky z cigarety a zložky z kávy nejak chemicky zreagujú a prakticky vznikne látka ktorá sa používa ako hlavnou účinnou zložkou mnohých preháňadiel... neviem presne ako to funguje, keďže jedno ide do žalúdka a druhé do pľúc, ale čítal som niekde niečo také.
ak je vam tak do smiechu, tak prosim odpovedzte na otazky! prekvapuje ma, ze z tolkych prispevkov sa mi dostala asi iba 1 fundovana odpoved. vlastne nie, neprekvapuje.
presne to nesledujem ale odhadom raz za dva dni? nebýva to v presne určenom čase ani od okolností to nezavisí. ked treba tak treba, ked treba tak idem. večšinou sa nachádzam v prostredí kde mi nič nebráni vyhladať wc, takže moju psychiku nejaké zdržania neovplivnujú. nízku frekvenciu môžem obhájiť tým že zrejme až tak vela nejem. jem 2x denne, raz s toho výdatne a bohato. konzistencia je večšinou ... normálna, možno tak raz za týžden je tomu inak podla toho či som to v poslednej dobe prehnala so slakosťami alebo zle nakombinovala ovocie a mliečne výrobky napriklad. žiadna bolesť. prosím nechci po mne aby som sa obzerala a hodnotila farbu či velkosť.
k miestu, každý záchod je v poho záchod. najextremnejší bol kút babkinej obývačky, mala som tri roky a potom touto hnedou farbou pomalovala babke aj stenu. velmi rada túto príhodu vyťahuje pri rodinných stretnutiach. .. em
tak prispievam dalsou plnohodnotnou odpovedou. vyprazdnujem sa raz za dva dni cca a na otazku ohladom idealu ti naozaj neviem odpovedat kedze svoju stolicu neskumam, dokonca sa na nu ani nedivam, ale ak by to bolo pre tvoje pozorovanie velmi prinosne, mozem to nabuduce urobit a oboznamit ta s vysledkami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Keď som mala veľmi presný denný režim, kakala som jak pán o 5:25 ráno, úplne presne.
Momentálne vstávam takmer každý deň inokedy a stravujem sa rôznorodejšie, ale som veľmi nespokojná, kým sa ráno nevyložím
Frekvencia: 1-2 x denne normálne a 4-7 x denne počas menštruácie.
Spĺňam iba tri body.
A dalsia otazka: Potrebujete na vykonanie velkej potreby nejake pohodove miesto, napr. sa nevyseriete tam, kde nie je toaleta umiestnena podla zakonov feng-suej? Alebo sa vyseriete aj vonku do krikov?
Na akom najextremnejsom mieste ste vykonavali velku potrebu?
Som mimoriadne nespokojná, keď moje vnútorné hodiny v tomto zlyhajú
Na feng shui si nepotrpím, ale odhlučnený priestor musí byť (nie kvôli zvukom zvnútra, ale zvonku, nech mi do toho nikto nekecá).
» isitnormal.com/story/is-it-nor...
» forums.darkfallonline.com/archive/index.p...
ja ked seriem 2x do dna, uz mam dost, nie to aby som sedel na zachode pol dna
u mna je to ako kedy..obcas zeriem vsetko cely den a seriem 2x za den, obcas zeriem rovnake mnozstvo stravy a idem na zachod raz za 2 dni. pocas skoly sa obcas stane, ze aj 3 dn nic a na 4. niekedy poobede vecer idem
a stravujem sa tak, ze mam ranajky, desiatu, obed, olovrant a veceru
jem ovocie, zeleninu, musli, maso, atd
tak asi 1x denne idem kedy mi treba, nie vtedy kedy to určia vymyslení vedci
ma to mierne obtazuje obcas ale brusko menej boli
@die je smiešna
ak je vam tak do smiechu, tak prosim odpovedzte na otazky! prekvapuje ma, ze z tolkych prispevkov sa mi dostala asi iba 1 fundovana odpoved. vlastne nie, neprekvapuje.
k miestu, každý záchod je v poho záchod. najextremnejší bol kút babkinej obývačky, mala som tri roky a potom touto hnedou farbou pomalovala babke aj stenu. velmi rada túto príhodu vyťahuje pri rodinných stretnutiach. .. em