Mávate niekedy strach z toho, že pocity ktoré prežijete nebudú podľa vašich predstáv? Že veľký príval niečoho nového vás zavedie do obávaného neznáma, zatiaľčo vy by ste radšej prežívali už prežité.
Ako by ste sa báli toho, že už nebudete sami sebou
Iste obdobie (asi 2 roky) som odmietal citat knihy, ktore som nepoznal a stale som dookola cital tie, ktore som uz mal precitane a s ktorymi som bol spokojny. Neviem si to dodnes vysvetlit, ale pri predstave citania novej knihy som citil obrovske vnutorne nepohodlie, ako keby ma niekto vytahoval z ulity. Po case to proste preslo samo od seba.
(Teda, nie ze by to bola najvacsia cast mojho zivota, ale ten pocit, ktory si popisala, si viem stale vybavit
@som123 áno, permanentne, neustále. strach že keď zmením ako žijem (lebo sa mi to nepáči), tak ma to zmení (čo nechcem lebo sa mi až na pár detailov celkom páči aký som), tak radšej žijem to čo sa mi nepáči. a neznášam tú neistotu v nových veciach, cítim sa v nej strašne zraniteľný, trápny, nesvoj a mám chuť utiecť a schovať sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
nechcem sa tesit z buducnosti,nechcem sa tesit ani z minulosti...mne by stacilo zit tu a teraz.
ja uz nebudem sama sebou...lebo vzdy som to ja...zmenena sklamaniami.sklamania nezastavis.sklamania treba prezit,zmierit sa s nimi a ist dalej.
ale inak nemam velmi rada zaciatky, ale potom je to uz fajn
Iste obdobie (asi 2 roky) som odmietal citat knihy, ktore som nepoznal a stale som dookola cital tie, ktore som uz mal precitane a s ktorymi som bol spokojny. Neviem si to dodnes vysvetlit, ale pri predstave citania novej knihy som citil obrovske vnutorne nepohodlie, ako keby ma niekto vytahoval z ulity. Po case to proste preslo samo od seba.
(Teda, nie ze by to bola najvacsia cast mojho zivota, ale ten pocit, ktory si popisala, si viem stale vybavit
veď ja nehovorím, že vidím nejaký iný zmysel. nevidím nič.