Raz som v podobnej téme videl tento trefný príspevok Dúfam že nebude vadiť keď ho sem dám aj s kopyrajtom
"ďalšie pri... som ticho. Nebudem sprostý, máš dnes krásny deň, nebudem vulgárny!
-radšej by som bol plešatý, ako niečofobik
Zober sa proste a choď. Ak sa nevieš donútiť, daj vedieť, schytím ťa za ruku a vyvediem ťa. Pokiaľ sa budeš trhať, vynesiem ťa v zuboch...
Keď ma cestou naserieš, priviažem ťa vonku na noc k stromu ako psa a buď ťa pojme od strachu a umrieš, alebo to prežiješ...
toľko liek na tvoju fóbiu.
ja som mal fóbiu z vody, kamoš ma skoro utopil. Fóbia sa síce nestratila, ale hravo skáčem do jazier a plávam si. Pokiaľ nemám pod sebou hlbokú vodu nejančím sa...
,,Bojím sa samovznietenia a najmä v noci, preto spím s vedrom vody a so zavretým oknom." plačem
Po prvý raz v histórii bude jediný seriózny príspevok v téme môj:
1. Bojím sa, že sa niekomu predstavím ako Nárazuvzdorná, som na to zvyknutá viac, než na svoje meno.
2. Bojím sa, že sa nespamätám a nevyhrabem zo sračky, v ktorej sa nachádzam.
3. Iracionálne sa bojím, že sa pozriem do zrkadla a bude tam niekto/niečo, kto/čo tam nemá byť. (To, že máme okrem špajze zrkadlá na každučkej stene, mi dvakrát nepomáha.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
1)
2)
3)
4)..... nejak mi to matematicky nevychádza
"ďalšie pri... som ticho. Nebudem sprostý, máš dnes krásny deň, nebudem vulgárny!
-radšej by som bol plešatý, ako niečofobik
Zober sa proste a choď. Ak sa nevieš donútiť, daj vedieť, schytím ťa za ruku a vyvediem ťa. Pokiaľ sa budeš trhať, vynesiem ťa v zuboch...
Keď ma cestou naserieš, priviažem ťa vonku na noc k stromu ako psa a buď ťa pojme od strachu a umrieš, alebo to prežiješ...
toľko liek na tvoju fóbiu.
ja som mal fóbiu z vody, kamoš ma skoro utopil. Fóbia sa síce nestratila, ale hravo skáčem do jazier a plávam si. Pokiaľ nemám pod sebou hlbokú vodu nejančím sa...
Asi aj tebe pomôže takáto medecína. "
© 2010 @hov ädo
2. zjavne tuto diskusiu nemyslis vazne
3. strach mam zo zivota
traperka
a k téme: strach mám z toho, že onedlho budú všetci ľudia takíto..
Po prvý raz v histórii bude jediný seriózny príspevok v téme môj:
1. Bojím sa, že sa niekomu predstavím ako Nárazuvzdorná, som na to zvyknutá viac, než na svoje meno.
2. Bojím sa, že sa nespamätám a nevyhrabem zo sračky, v ktorej sa nachádzam.
3. Iracionálne sa bojím, že sa pozriem do zrkadla a bude tam niekto/niečo, kto/čo tam nemá byť. (To, že máme okrem špajze zrkadlá na každučkej stene, mi dvakrát nepomáha.)
bod 1
to s tymi zrkadlami tuším aj mne naháňa strach našťastie máme len jedno pri vchodových dverách XDDD
no ale k veci. Ja sa nebojím ničoho, lebo mám skoro všetko na háku, ale je tu jedna vec ktorá ma dosť desí..... maturita