Napíšem vám jeden príbeh čo som niekde čítala,bohužiaľ neviem kde: Matka mala malého synčeka.Jedného dňa za ňou prišiel s rúžom v ruke a povedal jej- Maminka ja som ti na posteľ nakreslil obrázok. Matka sa nahnevala a synčeka začala mlátiť.Ten upadol do b
takéto pseudozáhadné citové vyderania fakt nemusím........sorry, nepomôžem
ale raz som v časopise čítala článok o výchovnej bitke, a bol tam príklad: trojročné dieťa postrihalo koženú sedačku..........dostalo takú nakladačku, že skončilo v nemocnici......trojročné, podotýkam!
čo sú to za ľudia, že majú radšej nábytok ako vlastné malé dieťa?!
hentaké patetické citovovydieračské sračky...neviem, kto to píše, ale ak už veľmi chce, mal by si aspoň dávať pozor na časovú kontinuitu...ak ich niekde nájdeš, povedz im
To je ako ten so slepým dievčaťom, čo si prialo len uvidieť svojho frajera. A wúhú raz sa objavil darca a šla na operáciu. Keď bolo po nej a prvýkrát videla svojho priateľa, zistila, že je slepý. Rozišla sa s ním a onedlho na to jej prišiel list, písaný rukou kamaráta, že jej to nezazlieva bláblá a že "dobre sa staraj o moje oči"
Proste .- má ti to hrať na city a je to isto fake.
Ak také hľadáš, pozri si nejaké profily na azete, tam majú ľudia tendencie také veci pchať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ten kto ma dieťa musi ratat s tym, ze mu nieco zaspini predsa nie??
ale raz som v časopise čítala článok o výchovnej bitke, a bol tam príklad: trojročné dieťa postrihalo koženú sedačku..........dostalo takú nakladačku, že skončilo v nemocnici......trojročné, podotýkam!
čo sú to za ľudia, že majú radšej nábytok ako vlastné malé dieťa?!
@flemi to su chori rodicia...ale nie je to ten typ pribehu co hladam
veľmi ich nečítam...
ale sú tam
hentaké patetické citovovydieračské sračky...neviem, kto to píše, ale ak už veľmi chce, mal by si aspoň dávať pozor na časovú kontinuitu...ak ich niekde nájdeš, povedz im
Proste .- má ti to hrať na city a je to isto fake.
Ak také hľadáš, pozri si nejaké profily na azete, tam majú ľudia tendencie také veci pchať