@petushiq18 záleží od toho či pošleš balík alebo list, či je to doporučene, či je to 1. trieda, od rozmerov, od váhy... nie od toho ako je to ďaleko... do čiech je poštovné 10€ (teda, z čiech určite)
@ao ja čo poznám kuriérov (robil som v UPS) a nikto si neúčtoval vzdialenosť... ani UPs kde som robil, ani DHL (či jak sa volajú) cez čo som objednával...
ja som z metalshopu objednavala uplne v pohodicke tricka..len fakt postovne je 4 eura a to je asi to najmenej za 2 dni mi to doslo a ja spokojna..aj kurier bol fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
to máš ozaj 8 rokov ?
Niektore kurierske sluzby si uctuju vzdialenost. (co sice nie je "postovne" ako take, ale u internetovych obchodov to tak casto ludia nazyvaju)
(Co je sice fuk, lebo zakaznika zaujima cena uvedena na stranke obchodu... Len som potreboval podotknut, ze ta otazka nebola uplne zla)
To by si mohla povedať, metalshop je síce fajn, ale Lunetic tam asi mať nebudú, chápeš..