Mám taký problém. Už od mala som patrila medzi dosť "vychrtlé" baby, no v obodobí puberty (cca 13 r. ) som sa snažila pribrať, čo sa mi aj podarilo, pribrala som asi tak 8 kíl. Teraz mám výšku 168 cm a donedávna som mala váhu 56kg. Začala som cvičiť a akt
lenže s tým športovaním prestať nesiem kým nenadobudnem "tehličky na bruhcu", pretože som dostala jendu ponuku zo svk model ag. /viem, že to neni dáka sláva, ale treba skúsiť/...ja by som chcela športovať, ale zároveň rapídne nechusnúť..dáky kompromis
pri citani tohto som 2x dost vypulil oci v prekvapeni. prvykrat, ked som precital, ze si mala cca 8 kil a potom druhy raz, ked som cital, ze si chudla 53 kil
@interrupico pri nadmernom piti piva priberies samozrejme, pretoze energeticku hodnotu to nejaku ma, ale je to ovela menej ako ked si jebnes do papule kus slaniny.. o to mne islo, pochybujem, ze holka v 15tich bude pit 7piv denne len koli tomu, ze "pivo dela hezka tela"
@xixixi ked chces sportovat, a nechudnut, musis este viac zacat jest. Ale to znamena, ze musis zistit, preco ti byva nevolno. Az potom mozes viac jest, a az potom mozes viac sportovat - aby si neschudla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a nabuduce nech ti zase nezasibe, a nezer tie sproste tabletky na chudnutie, a uz vobec nie, ked uz si stihla...
@hawaitypek
lenže s tým športovaním prestať nesiem kým nenadobudnem "tehličky na bruhcu", pretože som dostala jendu ponuku zo svk model ag. /viem, že to neni dáka sláva, ale treba skúsiť/...ja by som chcela športovať, ale zároveň rapídne nechusnúť..dáky kompromis
ale, ako čítam, chceš byť modelka - nie je tvoja hmotnosť pre túto profesiu ideálna?
plus si ešte vo vývoji, lomcujú tebou hormóny, hmotnosť sa ti ešte zmení niekoľkokrát
dakoho mrzí zdravie.....nooo.........