Ahojte chcela by som sa opytat ze ked ste sli na strednu co vsetko ste posielali ku prihlaske? A je pravda ze na stredne skoly rok 2015/2016 sa priemer zo zakladkynneberie?
veeed one, mate tam an to taku specificku tetu, jak sa jej nadava... vychovna poradkyna alebo nieco, ktora riesi tieto prihlasky, tak si s nou pokecaj, ona vie aj konretne skoly co a jak
@habibo pozri, čo ja viem a teraz som prvý rok na strednej tak priemer sa ti podľa mňa rátať bude a monitor tiež, možno niekde s amonitor neberie ale na gympli iste a tu na obchodke som za to dostala body za určitý počet percent. Prihlášku by ti mala zostaviť výchovná poradkyňa/poradca a ty by si si mla dopisať meno a podpísať to alebo tak nejak sme to mali my. Opýtaj sa jej a keď ti povie, že on/a s tým nič nemá, tak sa spýtaj, ona musí vedieť . A keď nie jej, choď za zástupkyňou, tá by už mala vedieť ak vaša škole nefunguje 2 roky
To nemáte s výchovnou poradkyňou ani tie také sedenia keď si podávaš prihlášku,že aký máš priemer a ktorá si zatiaľ v rebríčku? Aspoň my sme také mali.
Priemer sa berie určite, podľa toho sa berie či možeš ísť na gymnázium atd... Potom keď si bola na nejakej súťaži a si sa dobre umiestnila tak sa píše aj to. Ale zase to je individuálne podla školy. Mne jedna dala body aj za štvrté miesto druhá nie. To s monitorom neviem či je pravda ale ja som niekde čítala že stále možeš ísť bez prijímačiek ak dáš nad 90%.
školy by už mali začať zverejňovať kritéria prijatia tak sleduj web školy....
U nás boli tí čo chceli prestúpiť cez prázdniny sa porozprávať s riaditelom a ich zobral iba tak ale zasa jedna s dávala normálne prihlášku a išla z 5ročného ale nerobila prijímačky. TO fakt závisí od školy na ktorú chceš ísť.
Ja som posielala diplomy zo sútaží, znamky (7., 8., 9., ročník ) A potvrdenie od doktorky. Kedže ja som mala skúšky ešte pred tým ako boli výsledky z monitoru nemala som zarátaný monitor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
no priemer sa určite berie, len sa nedá dostať už vdaka výsledkom monitoru bez prijímačiek
a ja som posielala diplomy čo som mala a potvrdenie o návšteve zuš jedine
Priemer sa berie určite, podľa toho sa berie či možeš ísť na gymnázium atd... Potom keď si bola na nejakej súťaži a si sa dobre umiestnila tak sa píše aj to. Ale zase to je individuálne podla školy. Mne jedna dala body aj za štvrté miesto druhá nie. To s monitorom neviem či je pravda ale ja som niekde čítala že stále možeš ísť bez prijímačiek ak dáš nad 90%.
školy by už mali začať zverejňovať kritéria prijatia tak sleduj web školy....
Za monitor máš body
za prijímacie skúšky máš body