Mám ako keby taký blok. Keď som vonku s kamošmi alebo kamoskami tak sa neviem tak uvoľniť a furt som v strese že neviem čo mam povedať a sa hanbim. Ako dám tento blok zo seba preč prosim? Trápi ma to už dlho.. ďakujem všetkým
@obsession ano su. Totiž páči sa mi z partie aj jedna baba a ona je ten dôvod že prečo sa hanbím a tak. :/ a zas nechcem všetko riešiť alkoholom. Snažím sa prekonať ale vždy zlyham. A keď sa mi tá baba pozrie do očí tak už úplne som ešte viac zamilovaný.
@pukiiki ten koment o alko bol mysleny samozrejmw ironicky .
ked sa ti baba pozrie do oci ..tak sa na nu jednoducho len usmej .
A urcite nabuduce nezlyhas . Ludia nehryzu.Kamarati uz vobec. To len strach ma velke oci....staci ak sa vyjadris pre zaciatok jednou vetou .Nemusia to byt basnicky
Alebo to este povedz blizsiemu kamosovi. Moze ta podrzat
Jeden z benefitov pravého kamarátstva je ten, že môžeš byť sám sebou a totálne psycho a tvoji praví kamaráti ťa budú mať stále rovnako radi. Blok je blok, ale určite sa neboj. Buď sám sebou, strápni sa, rob šialené veci, pretože to s kamarátmi môžeš. Ak sú praví pochopia ťa a budú ťa mať radi aj tak, ak nie sú praví tak sa aspoň zbavíš ľudí, ktorí v tvojom živote nemajú čo robiť. Naber odvahu. Držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Btw su to naozaj tvoji kamarati,Ked sa pred nimi stresujes?
ked sa ti baba pozrie do oci ..tak sa na nu jednoducho len usmej .
A urcite nabuduce nezlyhas . Ludia nehryzu.Kamarati uz vobec. To len strach ma velke oci....staci ak sa vyjadris pre zaciatok jednou vetou .Nemusia to byt basnicky
Alebo to este povedz blizsiemu kamosovi. Moze ta podrzat
Drzime palce..